NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Veelzijdige systemen in staal en aluminium
Met aangepaste kleuren en materialen creëer je unieke oplossingen.

Veelzijdige systemen in staal en aluminium

Met inbouwsystemen in aluminium en maatwerk in staal bedient Helbig inmiddels alle markten. In de vernieuwde showroom – zeg maar experience center – toont het West-Vlaamse bedrijf de diverse technische, praktische en esthetische mogelijkheden.

In de retailsector heeft Helbig zijn strepen al enige tijd verdiend. Twintig jaar ondertussen ontwikkelt en produceert het bedrijf aluminium inbouwsystemen voor winkelinrichting. Enkele jaren geleden kwam daar maatwerk in gelakt staal bij en inmiddels heeft ook de particuliere markt lucht gekregen van de stijlvolle en hoogwaardige systemen. Onder meer in open dressings worden de oplossingen van Helbig veelvuldig toegepast.

Verstelbaar en plaatsbesparend

Een centrale behoefte in zowel de retail als steeds compactere woningen is in ieder geval veelzijdigheid. Bij Helbig worden alle systemen, zowel inbouw als vrijstaand, daarom ontwikkeld met oog op modulariteit, verstelbaarheid en een eenvoudige montage. Ook de op maat geproduceerde stalen systemen worden bijvoorbeeld voorzien van de nodige (onzichtbare) perforaties, opdat de lat steeds hoger of, indien gewenst, lager gelegd kan worden.

De nieuwe showroom geeft een mooi beeld van de technische en esthetische mogelijkheden.

Van systeem tot unieke oplossing

Om ook op esthetisch vlak de nodige veelzijdigheid te waarborgen, kunnen stalen systemen uitgevoerd worden met ronde, vierkante of rechthoekige buizen, en zijn er zowel in staal als in aluminium diverse kleurmogelijkheden. Daarnaast voorziet Helbig steeds meer oplossingen met ingebouwde ledverlichting. Al is het uiteindelijk toch vooral de schrijnwerker of interieurbouwer die het esthetische plaatje vervolledigt. Met aangepaste legplanken en panelen waardeert hij het systeem op tot een volledig unieke oplossing.

Experience center

Dat de functionele en esthetische mogelijkheden eindeloos zijn, valt sinds kort te ontdekken in de volledig vernieuwde Helbig showroom in Ruddervoorde. De verschillende producten en systemen worden hier in een decoratieve en volledig aangeklede setting getoond, zodat niet alleen de professional er informatie vindt, maar eindklant en architect er bovenal inspiratie opdoen. Vandaar de nieuwe noemer experience center.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details