NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Van Opstal stelt eenvoudige verlichtingsoplossing KINY voor
“Er wordt steeds meer verlichting in inbouwmeubilair geplaatst”, aldus Sophie Werbrouck van Van Opstal.

Van Opstal stelt eenvoudige verlichtingsoplossing KINY voor

Wanneer je maatmeubilair installeert, moet dat natuurlijk in de kijker staan. Met ingebouwde spots, verlichting in serie of een uitgekiende lamp maak je het geheel af. Voor het plaatsen van de lamp en de juiste schakelaars reken je wellicht soms op een externe partij. Met de introductie van KINY – een reeks draadloze schakelaars die op kinetische energie werken – neem je als interieurbouwer het werk eenvoudig zelf in handen. Van Opstal is verdeler van KINY in België en zet daarmee zijn verlichtingsgamma in de spotlight. 

Bij het plaatsen van verlichting komt heel wat kijken. Eens de verlichtingspunten er zijn, moet ook geboord en gefreesd worden voor de installatie van de schakelaars. Wil je een inbouwmeubel afwerken met een elegante serie spots, dan komt daar steeds kap- en breekwerk aan te pas om schakelaars te plaatsen. Om die tijdrovende klus te elimineren, komt Van Opstal nu met de baanbrekende KINY-reeks. KINY is een kinetische schakelaar met een, twee of drie kanalen, die verbonden is met een module in de X-driver. Met KINY schakel je zo draadloos de lamp aan- en uit en pas je de helderheid ervan aan.

De elegante schakelaar is verkrijgbaar in zwart en wit.

Op eigen kracht

“KINY is een uniek product omdat je het hele gedoe met batterijen en draden achterwege laat”, licht managing director Sophie Werbrouck van Van Opstal toe. “De schakelaar wordt aangedreven door kinetische energie. Door te klikken dus. Daardoor kan je KINY bevestigen waar en hoe je maar wil: boren, kleven of simpelweg op de kast leggen. Zolang de schakelaar op 25 meter van de X-driver is, kan je de lichten aanzetten, uitdoen en dimmen.” KINY-1 bedient één kanaal: een lichtpunt of een serie lampen. Met KINY-2 en KINY-3 bestuur je respectievelijk twee of drie kanalen. De drie versies zijn elk in wit en zwart verkrijgbaar.

“Mensen gebruiken dagelijks schakelaars, maar staan er niet bij stil met hoeveel zaken je rekening moet houden bij de plaatsing ervan: frezen, bedraden en opnieuw pleisteren”, somt Sophie op. “Met een eenvoudige oplossing als KINY bespaar je als interieurbouwer heel wat extra werk.”

Eenvoudige plaatsing, draadloze bediening.

De spot op verlichting

Je vindt de KINY-schakelaars in het uitgebreide verlichtingsassortiment van Van Opstal. Deze gekende leverancier van meubelbeslag en -accessoires voor de keuken-, meubel- en interieurbouw biedt verlichtingsoplossingen op maat van zijn publiek. Zoek je bijvoorbeeld specifieke keukenverlichting voor onderkasten, dressingverlichting of een uitgelezen selectie inbouwspots? Dan ben je in Aartselaar aan het juiste adres. Sophie: “We merken dat verlichting steeds belangrijker wordt voor onze klanten. Er worden meer en meer verlichtingspunten in kasten gebruikt. Om aan die trend tegemoet te komen, hebben we deze unieke, handige schakelaar in ons gamma opgenomen. De eerste reacties zijn alvast enthousiast. Interieurbouwers loven de makkelijke plaatsing en hun klanten zijn tevreden over het gebruiksgemak.”  

Je kiest tussen het aansturen van een, twee of drie kanalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details