NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Van klassiek tot exclusief fineer

Van klassiek tot exclusief fineer

In het Design Center in Gullegem ontdek je de rijke wereld van fineer. Placabois stelt er een groot deel van zijn 75 verschillende soorten voor. Blikvangers zijn de collecties Dusk en Posh, die respectievelijk afgewerkte en exclusieve fineren toevoegen aan het gamma

De mogelijkheden van fineer zijn eindeloos. Het materiaal combineert de charmante uitstraling van massief hout met praktische voordelen en een budgetvriendelijke keuze. Met een ruime stock heb je als interieurbouwer of architect steeds keuze uit 75 soorten, onmiddellijk beschikbaar. “Naast het schuren, bieden we ook enkele andere nabewerkingen en zelfs volledig afgewerkte fineerplaten aan om onze klanten een maximale service te geven”, zegt Axel Devos.

Verwerking op maat

Uiteraard begint alles bij de keuze van de houtsoort. Toch hebben twee projecten met hetzelfde fineer zelden hetzelfde resultaat, omdat er nog enkele bepalende keuzes volgen. Keuzes waarbij Placabois je begeleidt en in elke stap met passie en nauwkeurigheid te werk gaat. Naast de verschillende voegwijzen, biedt Placabois ook bepaalde afwerkingen aan, zoals gelintzaagd, gescratched, geborsteld of geglasparelstraald.

Architecturale meerwaarde

Wie graag nog een stapje verder gaat, heeft met de Dusk-collectie keuze uit volledig afgewerkte fineerplaten. De platen uit deze collectie zijn voorzien van drie lagen matte vernis en een dubbelzijdige beschermfolie. Dankzij bijpassende voorgelakte kantenbanden zijn fineerprojecten eenvoudig en snel uit te voeren. En dan is er nog Posh, een organische collectie met hedendaagse, exclusieve fineren. Van niet-alledaagse houtsoorten tot geweven uitvoeringen. De collectie volgt het ritme van de trends. Posh brengt gegarandeerd een blikvanger in elk interieurproject. Verrassend en origineel, volgens de hoogste kwaliteit. “Zo creëren we, samen met onze klanten, spraakmakende resultaten. Dat is waar we elke dag voor gaan”, besluit Axel Devos.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details