NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Van Hoecke wint voor de derde keer op rij prestigieuze Factory of the Future award

Van Hoecke wint voor de derde keer op rij prestigieuze Factory of the Future award

Van Hoecke uit Sint-Niklaas, verdeler van Blum meubelbeslag en fabrikant van o.a. de innovatieve en bekroonde TA’OR BOX lade ontving vorige week voor de derde keer op rij de prestigieuze Factory of the Future award. Een bekroning die wordt uitgereikt aan de meestbelovende, technologisch ondersteunde, toekomstgerichte Belgische bedrijven uit de maakindustrie.

“Uiteraard zijn we opgetogen dat we ons opnieuw voor drie jaar een Factory of the Future mogen noemen”, vertelt CEO Peter Van Hoecke. “Het blijft een mooie erkenning voor alle inspanningen die we gedaan hebben om een flexibel, dynamisch en toekomstgericht bedrijf te worden en blijven. We zijn er ons heel erg van bewust dat onze prioriteit niet alleen bij vandaag ligt, maar ook en vooral bij de toekomst.”

Als familiebedrijf wilt Van Hoecke relevant blijven, maar ook hun verantwoordelijkheid nemen voor alle mensen die er werken, de producten die ze maken én de klanten die ze bedienen. Om dat te kunnen blijven garanderen, hebben ze groei nodig. “De eerste Factory of the Future Award die we kregen, was een bekroning voor een immense transformatie die we hadden gedaan: van verdeler van meubelbeslag voor de lokale markt tot producent op internationaal niveau.”

Deze award intussen voor de derde keer in ontvangst mogen nemen, is hét bewijs bij uitstek dat hun innovatie elk jaar werkt. “De afgelopen jaren kwam er heel wat extra uitdagingen op ons pad door de onverwachte komst van de COVID-pandemie”, verklaart Peter. “Toch blijven we constant in de weer om onze processen te optimaliseren en willen we flexibel blijven om ons productieproces te verrijken met evoluerende technologieën. Dat doen we niet alleen in functie van de kwaliteit van het eindproduct, maar ook in functie het milieu, de verwachtingen van onze klanten en onze medewerkers.”

Het succes van een bedrijf hangt ook, en vooral, af van de werknemers. . “Ontwikkeling en ontplooiing van het talent dat we in huis hebben, heeft bij Van Hoecke altijd een belangrijke rol gespeeld,” verklaart de CEO. “We kijken naar de vaardigheden en het potentieel van onze mensen en proberen ontwikkeling van beneden naar boven te laten stromen, in plaats van van bovenaf dingen op te leggen. Ik geloof dat deze cultuur onze toekomstbestendigheid waarborgt. Deze Factory of the Future is daarom niet enkel een award voor Van Hoecke, maar voor elk van onze 330 medewerkers die iedere dag het beste van zichzelf geven voor onze klanten.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details