NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Van Hoecke stelt klapdeur van de toekomst voor

Van Hoecke stelt klapdeur van de toekomst voor

Met AVENTOS HKi is Blum erin geslaagd om techniek en design perfect hand in hand te laten gaan. De perfecte beweging van hun klapdeursysteem hebben ze nu zo compact kunnen maken dat ze naadloos past in de kastzijwand en dus volledig aan het zicht onttrokken wordt.

Onder het motto: hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter, zit het klapdeursysteem AVENTOS HKi helemaal in de zijkant van de kast geïntegreerd, zonder in te boeten op de beproefde Blum kwaliteit en techniek. Het inbouwen is al mogelijk bij zijwanden vanaf 16 mm dikte. Dit AVENTOS-systeem is zo de ideale oplossing om een klapdeursysteem in te zetten zonder ruimteverlies aan de binnenkant van de kast.

Bovendien hoeft u niets in te boeten aan gebruiksgemak. De AVENTOS HKi zorgt voor een totale controle van het front en kan uitgerust worden met BLUMOTION voor een zachte, geruisloze sluiting of met TIP-ON zodat het front ook bij greeploze kasten eenvoudig geopend kan worden.

Zichtbare elegantie met onzichtbare verfijning

AVENTOS HKi versmelt op unieke wijze met het meubel, ongeacht het type front. Zelfs bij een klapdeur met doorzichtig glas is het beslag niet te zien als de klapdeur gesloten is. Als het front wordt geopend, verschijnt de hefboom in elegant Onyx zwart. Deze kleur gaat perfect samen met donkere oppervlakken of vormt een elegant accent bij lichtere meubels.

Extra services

Om de verwerking van AVENTOS HKi voor u te vergemakkelijken, biedt Van Hoecke een aantal extra services aan:

  • Ze ondersteunen u graag bij het maken van de geïntegreerde uitsparingen in de zijwanden.
  • Er zijn voorgefreesde platen beschikbaar opvraag. Deze kunt u zelf lakken of fineren in de door u gewenste afwerking.
  • Indien u kiest om de uitsparing langs de zijkant uit te frezen, zijn er afdekkappen beschikbaar om het beslagelement weg te stoppen. Deze kunnen voorzien worden van een kleiner, gepersonaliseerd afdekkapje.
  • Mallen en frezen om de uitsparingen te maken, kunnen op aanvraag besteld worden.
  • Vraag gerust bij de bestelling van een kaderdeur om de juiste boringen voor de AVENTOS HKi frontbevestiging reeds te voorzien.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details