NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
USFloors – COREtec® verwent klanten in uniek domein in de Loirestreek : Monts Domaine de Candé

USFloors – COREtec® verwent klanten in uniek domein in de Loirestreek : Monts Domaine de Candé

Met de gepatenteerde COREtec® vloeren heeft USFloors een zeer origineel en uniek vloerenproduct in een mum van tijd heel succesvol op de markt gebracht. USFloors vond het dan ook meer dan de moeite waard om zijn trouwe Franse klanten en relaties uit te nodigen in een uniek domein in de Franse Loirestreek : Domaine de Candé

De echte waarden in het leven worden in families gecreëerd: authenticiteit, vertrouwen en de kans om creatief te zijn en jezelf uit te drukken. Precies deze waarden bepalen onze bedrijfscultuur en -visie.

Wij droomden ervan betere vloeren te ontwikkelen en ontwierpen zo een hele nieuwe categorie: de innovatieve COREtec®-vloer. 100% waterdicht, 100% origineel. Wij denken in oplossingen: stijlvolle, sterke vloeren bestand tegen het échte gezinsleven, kinderen en huisdieren.

COREtec® zal op de komende  VT Wonen & Designbeurs tonen waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector. Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen 

Nieuwe producten

COREtec® zweert bij een ruim aanbod aan kleuren & stijlen: een vloer voor elke persoonlijkheid. Maar in 2019 gaat de marktleider in rigide waterdichte vloeren nog een stapje verder. De populaire Naturals Collectie, met authentieke & natuurlijke houttexturen, is nu ook deels beschikbaar in visgraatmotief. Ook hier ligt de nadruk op de gebruiksvriendelijke & eenvoudige installatie dankzij het handige A&B-kliksysteem. Verder breidt COREtec® ook het ProPlus-gamma – ultrasterke  vloeren voor commerciële ruimtes met veel voetverkeer-, uit met 20 nieuwe dessins en een groter formaat.

De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend.

WoonTotaal Academy

Dylan Keppel van de WoonTotaal Academy demonstreerde het eenvoudige leggen van de vloerdelen en gaf enkele tips hoe de  COREtec® producten te installeren zijn en stond klaar voor alle vragen waar de klanten eventueel tegen aan zou kunnen lopen.

Dylan Keppel : “De COREtec® klanten kregen het voorstel om in te tekenen op POS materiaal voor deze collectie, die bestaat uit 8 dessins uit de Naturals collectie in het formaat 110 x 660 x 8 mm. De vloerdelen zijn volledig waterdicht, zeer stabiel en te leggen op iedere ondergrond. De talrijk opgekomen gasten kregen op een rondleiding door het kasteel, een uitstekende lunch met muziek en een doorlopende demonstratie van de beschikbare collecties en hoe deze te verwerken zijn. De gasten werden uitgenodigd om gebruik te maken van de display aanbieding.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details