NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Unieke structuur met houtlook voor sprekende interieurvlakken
De nieuwe TUET van Arpa, in Caravella Light en Caravella Dark.

Unieke structuur met houtlook voor sprekende interieurvlakken

Tijdens de aankomende editie van ARCHITECT@WORK tekent VANCA present. De specialist in decoratieve plaatmaterialen stelt er zijn nieuwste paradepaardjes voor: de unieke collectie TUET van ARPA en de zes nieuwe FENIX®-kleuren met BLOOM duurzame kerntechnologie. Voldoende inspiratie en mogelijkheden voor je komende interieurprojecten! 

Een licht golvend plaatmateriaal met zachte kleurschakeringen. Die bijzondere combinatie maakt van TUET een echte innovatie in de interieursector. Geïnspireerd door echt hout, met name gevelbekleding met houten latjes in diverse tinten, ontwikkelde Arpa deze decoratieve platen. VANCA is exclusief verdeler in België en verruimt daarmee opnieuw het assortiment. Na de recente lancering van de INTUS-collectiebox – met stalen van alle beschikbare structuren en kleuren – en de nieuwe FENIX®-kleuren is het opnieuw een waardevolle aanvulling van de mogelijkheden voor de vakman.

De zes nieuwe FENIX®-kleuren met BLOOM duurzame kerntechnologie.

Bijzondere looks en duurzame productie

VANCA richt zijn stand op ARCHITECT@WORK in met twee grote wanden. De ene wordt bekleed met de lichte variant van TUET, de andere met de donkere. Deze kregen respectievelijk de namen Caravella Light en Caravella Dark. “Op de ene wand komt informatie over deze nieuwkomers. De andere wand zullen we gebruiken om de zes nieuwe FENIX-kleuren voor te stellen. Deze zijn niet alleen trendgevoelig, maar ook milieuvriendelijk. De nieuwe kerntechnologie BLOOM reduceert het gebruik van fenol met maar liefst de helft”, zegt Barbara Rommelaere, marketingcoördinator van VANCA Belgium.

In Kortrijk Xpo ontdek je de troeven van TUET met al je zintuigen. Van de tactiele golfbeweging tot het visuele schouwspel van licht en schaduw. Laat het eenvoudige onderhoud en de sterke eigenschappen, zoals hitte- en krasbestendigheid, je aangenaam verrassen. Of maak kennis met de mogelijkheden van deze innovatie in PANELLAB Gullegem of Herk-de-stad, de inspirerende labs voor architecten, designers en creatieve interieurbouwers die op zoek zijn naar de nieuwste trends en stijlvolle oplossingen in decoratief plaatmateriaal. Over de verschillende merken heen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details