NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

Unieke samenwerking 10 sterke sectorspelers maakte Vlaanderen centrum van tapijt- en vloerenindustrie

Van 22 tot en met 25 mei bezochten ruim 1.500 internationale professionals uit de tapijt- en vloerenindustrie Flanders Flooring Days (FFD). FFD is een soort vakbeurs, maar dan bij de producenten ‘thuis’. In een compacte straal van nauwelijks 25 kilometer bezochten de genodigde professionals 10 bedrijven en hun 13 showrooms. Het was de tweede keer dat een groep sterke sectorspelers uit onze regio hun krachten bundelden in dit uniek event. Bij het slot onthulden ze details over de editie 2024. Dan vullen onze regionale producenten het aanbod van FFD aan met buitenlandse producenten. 

Op een boogscheut van elkaar

Met 1.553 bezoekers uit 68 landen bevestigde FFD de opgebouwde reputatie van de eerste editie. Vlaanderen is de place to be om de innovatie in de sector te ontdekken. Het is uniek dat zoveel bedrijven uit dezelfde sector op een boogscheut van elkaar te bezoeken zijn.

Vlaanderen stelt zich open

Die insiders-blik blijft ook de kern van de editie 2024. Tegelijk spelen de organiserende partners in op de grote vraag vanuit het buitenland om ‘erbij te mogen zijn’. Dus in 2024 verwelkomt FFD ook buitenlandse producenten. Zij tonen dan zichzelf met showroom hubs in Kortrijk Xpo. FFD vindt in 2024 plaats van 13 tot en met 16 mei.

Dit ruimere aanbod voegt nog meer relevantie toe aan het event voor de bezoekende groothandels, retailers en ‘voorschrijvers’ zoals interieurarchitecten.

FFD combineert inzicht in de tapijt- en vloerenindustrie met sfeer en de gastvrijheid van onze regio. Niet alleen de korte afstand tussen de producenten lokt bezoekers. Ook een bezoek aan steden als Brugge, Kortrijk en Gent zijn makkelijk te combineren. 
Vlaanderen is niet alleen de gast, maar ook de troef van het event.

Meer info: www.flandersflooringdays.com
Deelnemende bedrijven Flanders Flooring Days: https://flandersflooringdays.com/be-nl/showrooms

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details