NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Unieke kasten met kant-en-klare meubelfronten
RD Design biedt voor elk interieur meerdere materialen en afwerkingsmogelijkheden aan.

Unieke kasten met kant-en-klare meubelfronten

Zo biedt RD Design uit Pelt een breed pallet aan hoogkwalitatieve oplossingen waarmee je van elk interieur een pareltje maakt. Vooral de foliefronten zitten momenteel in de lift. Niet verwonderlijk, gezien hun onderhoudsvriendelijkheid en geschiktheid voor verticale toepassingen. 

Sinds 2014 is RD Design de favoriete partner van heel wat keukenbouwers en kastenmakers. Als toeleverancier van meubelfronten in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren biedt de firma een oplossing voor vaklui die hun klanten snel en kostenefficiënt een gepersonaliseerde keuken of kast willen aanbieden. “We volgen de trends in interieurdesign op de voet”, vertelt zaakvoerder Davy Rabijns. “Zo kan je bij ons ook terecht voor fronten in massief of fineer, poederlak, natuurleder, aluminium of edelstaal, spiegel, hoogglans of zijdemat acryl, en zo meer. Voor elk interieur bieden we meerdere materialen en afwerkingsmogelijkheden. Hierbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, want maatwerk is onze sterkte.”

Foliefronten zijn verkrijgbaar in een uitgebreid gamma aan modellen en kleuren in houtstructuren en unikleuren. (Beeld: Gregor Ramaekers Fotografie)

Onbegrensde mogelijkheden

Natuurlijk kan je bij RD Design ook terecht voor de meer traditionele oplossingen. Zoals de foliefronten: mdf-panelen die op maat worden gefreesd en vervolgens naadloos worden ommanteld met een pvc-folie. “Hierdoor zijn de kasten uitermate onderhoudsvriendelijk”, aldus Davy Rabijns. “Ons assortiment kenmerkt zich door een uitgebreid gamma aan modellen en kleuren in houtstructuren en unikleuren. Alles is verkrijgbaar in mat, zijde- of hoogglans. Hierdoor zijn de foliefronten perfect voor de creatie van unieke kasten voor zowel particuliere woningen als kantoren of winkels.”

En er is nog meer

Niet alleen vind je bij RD Design fronten op maat, de firma biedt ook een uitgebreid assortiment grepen aan. “Bij het samenstellen van dit gamma stellen we een goede functionaliteit en de laatste trends voorop”, zegt Davy Rabijns. “Verder hebben we sinds de COVID-19-pandemie ook een mooi gamma van desinfecterende dispensers beschikbaar, met handmatig bediende toestellen, automatische systemen en uitvoeringen met voetbediening.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details