Platform voor de interieurbouwbranche
Afwerking

Unieke kasten met kant-en-klare meubelfronten

Wie maatwerk wil combineren met een aantrekkelijk kostprijs en snelle levering, kiest best voor kant-en-klare meubelfronten.

Lak kopiëren
RD Design biedt voor elk interieur meerdere materialen en afwerkingsmogelijkheden aan.

Tekst | Tekst: Els Jonckheere Beeld: RD Design

28 januari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Zo biedt RD Design uit Pelt een breed pallet aan hoogkwalitatieve oplossingen waarmee je van elk interieur een pareltje maakt. Vooral de foliefronten zitten momenteel in de lift. Niet verwonderlijk, gezien hun onderhoudsvriendelijkheid en geschiktheid voor verticale toepassingen. 

Sinds 2014 is RD Design de favoriete partner van heel wat keukenbouwers en kastenmakers. Als toeleverancier van meubelfronten in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren biedt de firma een oplossing voor vaklui die hun klanten snel en kostenefficiënt een gepersonaliseerde keuken of kast willen aanbieden. “We volgen de trends in interieurdesign op de voet”, vertelt zaakvoerder Davy Rabijns. “Zo kan je bij ons ook terecht voor fronten in massief of fineer, poederlak, natuurleder, aluminium of edelstaal, spiegel, hoogglans of zijdemat acryl, en zo meer. Voor elk interieur bieden we meerdere materialen en afwerkingsmogelijkheden. Hierbij gaan we geen enkele uitdaging uit de weg, want maatwerk is onze sterkte.”

Foliefronten zijn verkrijgbaar in een uitgebreid gamma aan modellen en kleuren in houtstructuren en unikleuren. (Beeld: Gregor Ramaekers Fotografie)

Onbegrensde mogelijkheden

Natuurlijk kan je bij RD Design ook terecht voor de meer traditionele oplossingen. Zoals de foliefronten: mdf-panelen die op maat worden gefreesd en vervolgens naadloos worden ommanteld met een pvc-folie. “Hierdoor zijn de kasten uitermate onderhoudsvriendelijk”, aldus Davy Rabijns. “Ons assortiment kenmerkt zich door een uitgebreid gamma aan modellen en kleuren in houtstructuren en unikleuren. Alles is verkrijgbaar in mat, zijde- of hoogglans. Hierdoor zijn de foliefronten perfect voor de creatie van unieke kasten voor zowel particuliere woningen als kantoren of winkels.”

En er is nog meer

Niet alleen vind je bij RD Design fronten op maat, de firma biedt ook een uitgebreid assortiment grepen aan. “Bij het samenstellen van dit gamma stellen we een goede functionaliteit en de laatste trends voorop”, zegt Davy Rabijns. “Verder hebben we sinds de COVID-19-pandemie ook een mooi gamma van desinfecterende dispensers beschikbaar, met handmatig bediende toestellen, automatische systemen en uitvoeringen met voetbediening.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%