NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Unieke deurkrukken creëren trendy look in elk interieur
Deurkruk Sora mat zwart.

Unieke deurkrukken creëren trendy look in elk interieur

Bij de inrichting van een woning of kantoor wordt steeds meer aandacht besteed aan details, want juist deze met zorg vormgegeven details maken het verschil. Intersteel introduceert daarom drie nieuwe stijlvolle deurkrukken die passen bij de woon- en werkwensen van vandaag de dag. Bij iedere interieurstijl is passend deurbeslag beschikbaar.

“Onze nieuwe deurkrukken hebben een trendy uitstraling die zorgt voor de finishing touch in een stijlvol interieur, zowel in een zakelijke als in een huiselijke setting. De deurkrukken hebben elk hun unieke vormgeving en worden uitgevoerd in de trendkleuren van nu: mat zwart, grijs en mat messing.” Aan het woord is Ilona Keen, marketing- en communicatiemanager bij Intersteel. Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Ze staan sinds jaar en dag bekend om het stijlvolle deur- en raambeslag. 

DRIE COLLECTIES: ESSENTIALS, LIVING EN EXCLUSIVES

Het assortiment van Intersteel bestaat uit drie collecties: Intersteel Essentials, Intersteel Living en Intersteel Exclusives. De Essentials-collectie omvat de basisproducten in roestvast staal. De Living-collectie bestaat uit producten met een hogere kwaliteit in diverse kleuren zoals roestvast staal, messing, zwart, nikkel en meer. Tot slot is er de Exclusive-collectie: hoogwaardig design deurbeslag dat speciaal is ontworpen door interieurarchitecten. 

Deurkruk Zaia mat messing.

Elke deurkruk zijn eigen kenmerk

“Deurkruk Sora kenmerkt zich door zijn stijlvolle, ronde vormgeving. Ook is de rozet voorzien van een kunststof onderconstructie en nokken, waardoor hij beter op z’n plek wordt gehouden. Deurkruk Tiga daarentegen onderscheidt zich door zijn strakke lijnenspel. En bij deurkruk Zaia valt direct de licht gebogen greep op. Alle drie worden ze geplaatst op een ronde, geveerde rozet (Ø 49 x 7 mm) die die de kruk na gebruik meteen weer soepel maar stabiel laat terugveren naar horizontale positie”, vervolgt Ilona. 

Het stijlvolle plaatje compleet

“Uiteraard zijn accessoires zoals rozetten met sleutelgat, profielcilindergat en een toilet- en badkamersluiting in dezelfde kleuren verkrijgbaar. De deurkrukken worden per paar geleverd, inclusief bevestigingsmateriaal, zodat ze gemakkelijk gemonteerd kunnen worden. De deurkrukken zijn geschikt voor een deurdikte van 38 tot 42 millimeter”, aldus Ilona. “Uiteraard geven we tien jaar lang functionaliteitsgarantie op alle drie de types die onderdeel zijn van de collectie Intersteel Living.”

Een deurkruk voor elke woonstijl

“Wij zijn een fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat er wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: van modern tot strak en van landelijk tot klassiek of van vintage tot retro. De lijnen zijn zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen. Zij geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onmiskenbaar sfeerondersteunend aanwezig in de ruimte”, besluit Ilona.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details