NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Uitgebreid gamma in hoogkwalitatief glasbeslag
Kwalitatief glasbeslag is cruciaal voor het realiseren van oogstrelend glaswerk. (Beeld: ©denisismagilov – stock.adobe.com)

Uitgebreid gamma in hoogkwalitatief glasbeslag

Als exclusieve verdeler van Colcom garandeert het bedrijf al meer dan tien jaar design, innovatie en kwaliteit binnen de Benelux.

Tekst: Laureline Vansteenkiste   Beeld: Minusco

“Minusco is ontstaan vanuit de jarenlange samenwerking tussen Pieterman Glas- en Steentechniek en onze Italiaanse hofleverancier Colcom.” Aan het woord is Tim Van den Bosch, accountmanager bij Minusco Benelux. Om de toenemende vraag vanuit de markt beter te ondersteunen, richten de twee bedrijven in april 2009 de specialist in glasbeslag op. Naast hoogwaardige hydraulische scharnieren, biedt Minusco ook andere toepassingen aan zoals douchescharnieren en stabilisatorstangen.

Het design is erop gericht de complexiteit van elke architecturale toepassing, zoals hydraulische systemen, quasi onzichtbaar te maken. Bovendien gaat het bedrijf prat op innovatie en kwaliteit. “Wij distantiëren ons van andere spelers door het grondig testen van onze systemen, tot wel een miljoen openingen voor scharnieren bijvoorbeeld. Maar vooral met onze ruime service maken we het verschil”, legt Tim uit. 

Het design is erop gericht de complexiteit van de toepassing quasi onzichtbaar te maken.

Hoog kennis- en serviceniveau

Constant inspelen op de vraag vanuit de markt is een must, ook op vlak van glasbeslag. “We zien dat zwart nog steeds zeer goed in de markt ligt”, zegt Tim. “Door de coronacrisis neemt nu ook de vraag naar specifieke glaswandoplossingen toe. Ook daarbij kunnen we onze klanten helpen.” 

Niet alleen ondersteunt Minusco zijn klanten in het concreet gebruik van de producten, de experts denken graag mee naar de meest geschikte oplossingen voor specifieke situatie. En dan is er nog de goede bevoorrading. “De laatste jaren zien we dat onze klanten steeds meer hun eigen voorraad afbouwen. Gelukkig hebben wij van onze courante producten voldoende stock zodat we een snellere belevering kunnen garanderen”, beaamt Tim. “Want ook dat maakt deel uit van een sterke service.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details