NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Uitbreiding gamma matzwarte aluminium kaderdeuren
De matzwarte aluminium kaderdeuren van het DARBY DOORS-programma sluiten perfect aan bij de steellook ramen en deuren, die vandaag helemaal in zijn.

Uitbreiding gamma matzwarte aluminium kaderdeuren

Steellook ramen en deuren zijn helemaal in. Met de ontwikkeling van de matzwarte aluminium kaderdeuren op maat van het DARBY DOORS-programma speelde groothandel/fabrikant Du Pont daar perfect op in. Met DARBY MIRRORS, spiegels met geïntegreerde verlichting op maat, de pivoterende binnendeuren DARBY PIVOT en het innovatieve schuifdeurprogramma DARBY SLIDE ontwikkelde de fabrikant al enkele populaire aanvullende producten.

Bij Du Pont stelden ze vast dat veel mensen kiezen voor steellook ramen en deuren, en dat ze die lijn willen doortrekken in de rest van de woning. Om aan die vraag tegemoet te komen, ontwikkelden ze het DARBY DOORS-programma. Deze matzwarte aluminium kaderdeuren hebben een landelijke uitstraling en zijn standaard uitgerust met een van 19 mogelijke glasvulling en 3D-regelbare BLUM-scharnieren in ONYX zwart. Steellook uitstraling met het regelcomfort en de kwaliteit van een moderne keukendeur dus. 

Eigen ontwikkeling en fabrikage

“De productie en montage gebeurt in ons eigen atelier en ook de volledige logistieke flow beheren we zelf”, zegt zaakvoerder Alain Leyssens. “Zo garanderen we een korte levertijd van twee weken na bestelling en kunnen we snel nieuwe en aanvullende producten ontwikkelen. Zo zijn er ondertussen DARBY MIRRORS, spiegels op maat met een passende bovenbouwlamp, maar ook DARBY PIVOT, waarmee we onze klanten ook pivoterende binnendeuren kunnen aanbieden. Onlangs breidden we de mogelijkheden nog verder uit met een schuifdeurprogramma op maat: DARBY SLIDE.” 

Op de website www.darbydoors.be vind je inspiratie en informatie. Of je doet een beroep op de specialisten van Du Pont om de mogelijkheden van de kaderdeuren te tonen aan de hand van een voorbeelddeur en sets met kleine glasvullingen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details