NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Uitbreiding Bijlard International van start
Impressie van de nieuwe productie-hal

Uitbreiding Bijlard International van start

De nieuwe productiehal van de Zoetermeerse lijmproducent, van ruim 1000 m2, zal over enkele maanden klaar zijn, waarna het inrichten kan beginnen. In de nieuwe hal komt uitbreiding van de productie inclusief de daarvoor benodigde inpandige silo’s.

Els Bijlard slaat de eerste paal van de uitbreiding

“Wat hebben we er hard aan gewerkt om deze uitbreiding te realiseren. Vooral het hele vergunningentraject was een flinke uitdaging. Gelukkig ligt het alweer een tijd achter ons en klinkt het geluid van het slaan van de palen als muziek in de oren. We hebben er in ieder geval met het hele Bijlard team hard aan gewerkt om te zijn waar we nu staan. Klaar zijn we nog lang niet! Met de nieuwe hal verdubbelen we ons productieoppervlak en kunnen we niet wachten om de volgende stap te maken”, aldus Peter Bijlard.

Volop activiteit op het bouwterrein

Het Bijlard-team bestaat inmiddels uit ruim 30 medewerkers die er samen voor zorgen dat de hoogwaardige lijmen en kitten gretig aftrek vinden in binnen- en buitenland. Ondanks de spannende tijd maakt het bedrijf een stevige groei door, dus de uitbreiding komt als geroepen. “We willen onze klanten wel op tijd kunnen blijven leveren en in het huidige pand lopen we simpelweg tegen de grenzen aan. Een luxeprobleem natuurlijk en we prijzen ons gelukkig dat onze klanten heel veel vertrouwen in ons hebben en goed door blijven bestellen. Alle inspanningen van de laatste jaren betalen zich uit en wij zijn daar zeer dankbaar voor”, aldus een tevreden Peter Bijlard.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details