NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Uitbreiding Bijlard International van start

Uitbreiding Bijlard International van start

Dit gebeurde met het slaan van de eerste paal door Els Bijlard, de vrouw van eigenaar Peter Bijlard, die hiermee weer een stukje van zijn droom in vervulling zag gaan.

De nieuwe productiehal van de Zoetermeerse lijmproducent, van ruim 1.000 vierkante meter, zal over enkele maanden klaar zijn. Daarna begint de inrichting. In de nieuwe hal komt een uitbreiding van de productie, inclusief de daarvoor benodigde inpandige silo’s “Wat hebben we er hard aan gewerkt om deze uitbreiding te realiseren. Vooral het hele vergunningentraject was een flinke uitdaging. Gelukkig ligt het alweer een tijd achter ons en klinkt het geluid van het slaan van de palen als muziek in de oren. We hebben er in ieder geval met het hele team van Bijlard hard aan gewerkt om te zijn waar we nu staan. Al zijn we nog lang niet klaar. Met de nieuwe hal verdubbelen we ons productieoppervlak en kunnen we niet wachten om de volgende stap te maken”, aldus Peter Bijlard.

Els Bijlard sloeg de eerste paal van de uitbreiding.

Stevig groeitraject

Het team van Bijlard bestaat inmiddels uit ruim 30 medewerkers die er samen voor zorgen dat de hoogwaardige lijmen en kitten gretig aftrek vinden in binnen- en buitenland. Ondanks de spannende tijd maakt het bedrijf een stevige groei door en komt de uitbreiding dus als geroepen. “Wij willen onze klanten op tijd kunnen blijven beleveren en in het huidige pand lopen we simpelweg tegen de grenzen aan. Dat is natuurlijk een luxeprobleem en we prijzen ons gelukkig dat de klanten heel veel vertrouwen in het bedrijf hebben en gewoon blijven bestellen. Alle inspanningen van de laatste jaren betalen zich uit en wij zijn ze daar zeer dankbaar voor”, aldus een tevreden Peter Bijlard.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details