NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Triplaco Print Acoustics op Architect@work Kortrijk 9 & 10 Mei 2019

Triplaco Print Acoustics op Architect@work Kortrijk 9 & 10 Mei 2019

1) Wat zijn de overwegingen geweest voor Print Acoustics om aan Architect@work deel te nemen? Waarom neemt u als firma deel?
Het product ‘Architect@Work’ is intussen uitermate gekend bij alle architecten wereldwijd. De edities in Kortrijk, Rotterdam, Parijs, Luxemburg vormen als gespecialiseerde vakbeurs voor de architect en de interieurarchitect dé vitrine voor de innovatieve producten die op de geïntroduceerd worden of binnenkort op de markt zullen komen.

Een architect heeft weinig of geen tijd om beurzen en evenementen te bezoeken. Toch zijn ze veelgevraagde gasten. Onderzoek heeft aangetoond, dat de (interieur)architect echter wel tijd maakt voor een bezoek aan Architect@Work, omdat ze binnen een ‘smart concept’ op een beperkte oppervlakte alleen maar met innovatieve producten kennismaken. Dat geldt net zozeer in Nederland, Frankrijk en Luxemburg, waar de beurzen in Rotterdam, Parijs en Luxemburg Stad zeer succesvol waren voor ons in de voorbije jaren. Wij merken dat architecten lang na de beurs nog stalen en informatie blijven vragen, wat toch bewijst dat ons product voor hen een toegevoegde waarde is en zo opgemerkt wordt op een type beurs, waar innovatie centraal staat.

Triplaco Print Acoustics

2) Zijn er speciale producten die u op Architect@work zal tonen aan de vakwereld
De akoestisch dempende panelen van Print Acoustics absorberen de storende geluiden in een ruimte. Door de verminderde reflectie gaan de nagalmtijd en – niveau dalen. We focussen ons met deze producten niet alleen op de Belgische markt, maar richten ons ook op het dichte en verre buitenland. Op vlak van ontwikkeling hebben we de laatste maanden niet stilgezeten. Het resultaat is een vernieuwde, uitgebreide collectie.

Wij tonen op arch@work  2019  een nieuwe collectie RANDOM  : willekeurige patronen  gegroefd, doorboord en massieve latten .

Wij stellen eveneens  onze nieuwe cataloog voor met volwaardig decoratief aanbod van vaste partners  oa Fineer Decospan,  HPL Abet en geweven vinyl Ntgrate.

Triplaco Print Acoustics

3) Wat zijn uw verwachtingen van Architect@work en wanneer is deze vakbeurs volgens u geslaagd
Architect@Work in Kortrijk, maar ook de andere edities, zijn heel belangrijk voor de verdere ontwikkeling van Print Acoustics. Op die beurzen kunnen we niet alleen onze innovaties aan een gericht publiek van architecten, interieurarchitecten en professionelen voorstellen, maar we krijgen van hen ook waardevolle informatie, die de basis vormt voor eventuele lichte aanpassingen aan de producten of de ontwikkeling van nieuwe oplossingen.

Op korte tijd hebben we al heel wat mooie referentieprojecten in de meest uiteenlopende toepassingen gerealiseerd. Daarbij werkten we ook steeds nauw samen met bekende en minder gekende architecten en installateurs. We willen de naam Print Acoustics verder versterkt in de markt zetten en de architecten en professionele verwerkers inspireren met onze akoestische producten. We blijven ons succesvol concept trouw.

Op onze stand zullen we net zoals op de voorbije edities van de beurs niet alleen onze producten presenteren, maar vooral ook bewijzen, dat ze echt werken. De bezoekers kunnen in een nis, uitgerust met akoestisch dempende wanden, plafonds en kastdeuren, stappen en zo zelf de invloed van de producten ervaren. Als we op die manier de aandacht van de (interieur)architecten kunnen trekken en hen een bron van inspiratie en kennis voor hun huidige en toekomstige projecten kunnen geven, zullen we opnieuw van een succesvolle beurs kunnen spreken.

www.printacoustics.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details