NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Triplaco Print Acoustics neemt deel aan Architect@work Brussel 1-2 Juni 2022

Triplaco Print Acoustics neemt deel aan Architect@work Brussel 1-2 Juni 2022

Het nieuwe Bicoustics  by Triplaco is een akoestisch absorberend produktengamma met een kern in een zwarte gerecycleerde PET stijve viltplaat met een decoratieve toplaag. Er worden gegroefde, micro, nano, geweven vinyl en latten produkten aangeboden.  De kern bestaat minstens uit 50% gerecycleerde PET vezels.  

De keuze voor een nieuwe type kern is vooral omwille van de hoge absorptiewaarde in geval van een montage met achterliggende minerale wol maar ook bij directe montage tegen muur corrigeert dit product reeds de nagalm tussen 0.25 en  0.4 alpha w. Door het geringe gewicht van 2.4 kg/m² is product ook éénvoudig monteerbaar door bvb verlijming met een MS polymeer contactverlijming.

Toplagen zijn mogelijk in Laminaten van Abet laminati,  echt Houtfineer van Decospan, geweven vinyl Ntgrate en massief latten in Rubberwood of eik. Toepassing is vooral voor wand en plafond met standaard afmetingen panelen die éénvoudig kunnen op lengte en breedte gebracht worden op werf.  Voor ontwerpers die een totaaloplossing interieur en meubilair op elkaar willen afstemmen  is het bestaand gamma Print Acoustics meer geschikt voor die maatwerkoplossingen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details