NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Triplaco-Beveka lanceert nieuwe productlijnen op Prowood

Triplaco-Beveka lanceert nieuwe productlijnen op Prowood

Het bedrijf, dat enkele merken exclusief in portefeuille heeft binnen België, zal er een aantal nieuwe productlijnen voorstellen, maar zal ook enkele gevestigde waarden binnen het gamma nogmaals in de verf zetten.

“Prowood is voor ons het event bij uitstek waarop we alle betrokkenen actief binnen de interieurbouw willen toelichten waarvoor ze bij ons als materiaalpartner terecht kunnen”, aldus Dieter Verbeke, commercieel directeur van Triplaco-Beveka. “Heel wat van onze trouwe klanten zijn al jarenlang kind aan huis bij ons voor een specifiek gamma en staan nog dagelijks versteld over de breedte van ons aanbod. Daarmee willen we dan ook zeker uitpakken op Prowood. Het hebben van een dergelijk ruim aanbod dat allemaal standaard op voorraad ligt in onze magazijnen in combinatie met onze expertise in vlakverlijming, is een grote troef. Dat betekent immers dat we heel snel kunnen schakelen voor elk interieurproject, groot of klein, en dat willen we ook naar buiten brengen, zowel bij materiaalverwerkers die al vertrouwd zijn met ons als bij diegenen waarvoor we nog een onbekende partij zijn.”

Flow, een gloednieuwe decor- en structuurkoppelingscollectie in melamine en hpl

Op Prowood lanceert Triplaco-Beveka een gloednieuwe melamine/hpl decor- en structuurkoppelingcollectie ‘Flow’ en speelt daarmee gretig in op de laatste trends binnen de interieurvormgeving. Triplaco-Beveka selecteerde voor deze nieuwe collectie de meest trendy en vernieuwende decoren binnen de interieurwereld, maar kiest ook resoluut voor alle tijdloze decoren van haar vertrouwde leveranciers Kaindl, Pfleiderer en Saib. Tegelijk werden een aantal goedlopende decoren binnen de reeds bestaande Triplaco-Beveka collectie opgefrist met de populaire matte afwerkingsstructuur en toegevoegd aan de nieuwe Flow collectie. In totaal gaat het om 88 decoren die telkens verkrijgbaar zijn in melamine en HPL en deels exclusief verkrijgbaar zijn via Triplaco-Beveka. Als aanvulling op deze collectie werd ook een nieuwe collectie werkbladen samengesteld die deels overlapt met de decoren uit deze Flow-collectie. Op die manier kunnen interieurbouwers kiezen uit een breed gamma totaaloplossingen voor elk project.

Aqualite, het innovatieve plaatmateriaal voor elke badkamer

Ook het Aqualite concept zal heel prominent naar voren worden geschoven op Prowood. Binnen dit gamma wordt een 100% vochtbestendige composiet kern watervast verlijmd met een van de 500 beschikbare HPL decoren naar keuze.

“Doordat vocht en warmte geen enkele invloed heeft op dit lichtgewicht plaatmateriaal en het naadloos geplaatst kan worden op elke bestaande ondergrond, is dit een zeer strakke en makkelijke oplossing voor de uitbekleding van badkamer- en douchewanden.  Bovendien zijn de HPL decoren die op  dit watervast plaatmateriaal worden verlijmd oerdegelijk op het vlak van impact, krasvastheid en chemische resistentie en vergen ze nauwelijks onderhoud in vergelijking met een klassieke tegelwand”, aldus Dieter Verbeke.

“Ook het plaatsingsgemak is een grote troef van Aqualite: door het grote plaatformaat van 3050x1300mm en het extreem lichte gewicht van de plaat kunnen grote oppervlakte in een mum van tijd worden afgewerkt. Een enorme tijdswinst voor de installateur! Door het lichtgewicht van de plaat kunnen Aqualite panelen bovendien heel makkelijk gemanipuleerd worden bij plaatsing; op deze manier hebben we ook aandacht voor de plaatsingsergomie van onze klanten.”

Matte materialen in antifingerprintuitvoering

De trend van matte materialen blijft zich voor een brede waaier van interieurtoepassingen doorzetten. Het belang van een antifingerprint toplaag is niet meer weg te denken binnen de interieurwereld en daar speelt Triplaco-Beveka met een breed gamma antifingerprintlaminaten en -acryllaten graag op in. Op Prowood zetten ze hun volledig antifingerprintgamma dan ook graag nog eens in de kijker. Dieter Verbeke licht toe: “Polaris, het antifingerprintgamma van Italiaans HPL-fabrikant Abet Laminati heeft met zijn soft touch eigenschappen en krasresistentie heel wat troeven in huis. Maar, ook de matte acryllaminaten van Senosan met een uitmuntende antifingerprinttechnologie zijn bijzonder aangenaam om mee aan de slag te gaan bij interieurprojecten. Van beide merken is Triplaco-Beveka exclusief verdeler binnen België.”  

Maatwerkcomponenten

Dieter Verbeke: “Met Triplaco-Beveka profileren wij ons niet alleen als fabrikant en distributeur van hoogwaardig decoratief plaatmateriaal, maar eveneens als aanbieder van totaaloplossingen voor onze klanten. Binnen Beveka Productions, onze maatwerkvestiging in Malle transformeren wij dit plaatmateriaal tot op maat gemaakte  interieurcomponenten . Hiervoor hebben wij een uitgebreid state-of-the-art machinepark dat grotere volumes maatwerk kan produceren volgens de specificaties die door onze klanten gevraagd worden in zaag-, frees-, boor- en , afplakwerk.  Ook hebben wij onze eigen lakinstallaties die deze stukken voor onze klanten hoogwaardig kunnen aflakken. We lichten alle mogelijkheden graag toe tijdens Prowood, want we zijn er van overtuigd dat we hierbij voor heel wat klanten een grote meerwaarde kunnen bieden.”

Triplaco-Beveka, Hal 4, stand 4329

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details