NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Triplaco-Beveka lanceert met ‘Flow’ een gloednieuwe decor- en structuurkoppelingcollectie in melamine en HPL

Triplaco-Beveka lanceert met ‘Flow’ een gloednieuwe decor- en structuurkoppelingcollectie in melamine en HPL


Triplaco-Beveka selecteerde voor deze nieuwe collectie de meest trendy en vernieuwende decoren binnen de interieurwereld, maar kiest ook resoluut voor alle tijdloze decoren van haar vertrouwde leveranciers Kaindl, Pfleiderer en Saib. Tegelijk werden een aantal goedlopende decoren binnen de reeds bestaande Triplaco-Beveka collectie opgefrist met de populaire matte afwerkingsstructuur en toegevoegd aan de nieuwe Flow collectie. In totaal gaat het om 88 decoren die telkens verkrijgbaar zijn in melamine en HPL en deels exclusief verkrijgbaar zijn via Triplaco-Beveka. Als aanvulling op deze collectie werd ook een nieuwe collectie werkbladen samengesteld die deels overlapt met de decoren uit deze Flow-collectie. Op die manier kunnen interieurbouwers kiezen uit een breed gamma totaaloplossingen voor elk project.

Belang van eenheid in kleuren en structuren

Om probleemloos van idee tot uitvoering te komen trekt Triplaco-Beveka resoluut de kaart van dit gamma decoren in kleur-en structuurkoppeling. Bij het uitvoeren van een interieurontwerp zorgt decoratief materiaal in kleur- en structuurkoppeling namelijk steeds voor een verfijnd en harmonieus resultaat. Gemelamineerde spaanplaten (in verschillende diktes) met bijpassende HPL zijn dan ook onmisbaar bij de realisatie van elk interieur. Door het toevoegen van 20 gloednieuwe decoren aan de Flow collectie werd een heel breed totaalaanbod bekomen dat een perfect antwoord vormt op deze vraag naar kleur-en structuurkoppelingen binnen de interieursector en staat deze collectie garant voor dé A tot Z oplossing van elk project.

Uitgebreid aanbod decoren met synchroonstructuur én ENDgrain afwerking

Ook het aantal decoren met synchroonstructuur werd fors opgetrokken. Bij de 12 decoren met deze synchroonstructuur binnen de Flow collectie, loopt de structuur gelijk met de tekening van het hout in het decor waardoor dit decor perfect aanvoelt: scheuren en knopen zijn niet alleen zichtbaar, maar ook voelbaar binnen de structuur waardoor een heel realistische materiaalbeleving bekomen wordt.Binnen de eikdecoren in synchroonstructuur werden bovendien een aantal ENDgrain decoren opgenomen. Deze ENDgrain decoren tonen een dwarsdoorsnede van een boomstam en kunnen zowel dwars als langs gebruikt worden. Ook horizontale toepassingen in deze decoren zijn mogelijk en geven een prachtig natuurgetrouw resultaat.

Flow SELECT: 52 toppers met extra voorraad

Binnen de volledige Flow collectie die bij Triplaco-Beveka standaard op voorraad wordt gehouden werden als highlight 52 decoren geselecteerd die in extra grote hoeveelheden op vooraad worden gehouden op melaminediktes 10 en 18 mm en HPL en dit aan de meest competitieve prijzen.

Duurzaamheid als rode draad

Onder het motto ‘samen naar een circulaire economie’ koos Triplaco-Beveka binnen deze Flow collectie heel bewust voor gemelamineerde spaanplaten van Pfleiderer, Kaind en Saib die belangrijke duurzaamheidlabels dragen. Zo dragen alle Pfleiderer melamines binnen de Flow collectie het Cradle to Cradle certificaat en is Pfleiderer de eerste fabrikant van materialen op houtbasis die het ecolabel ‘Blauwe Engel’ kreeg en hierdoor de eerste aanbieder is van een volledig emissiesarm assortiment. Pfleiderer zet op alle vlak keihard in op duurzaamheid en ook Triplaco-Beveka wil door het aanbieden van hun materialen bewust meewerken aan een circulaire economie. Het spreekt voor zich dat alle materialen binnen de nieuwe Flow-collectie PEFC en FSC gecertifieerd zijn.

Stalenservice

Een nieuwe collectie moet je niet alleen zien, maar ook voelen en beleven. Een aantrekkelijke kleurenkaart geeft je een totaaloverzicht van de Flow collectie; stalenboxen met stalenwaaiers en A4-stalen laten je de decoren ten volle beleven. Het team van Triplaco-Beveka geeft er je met veel plezier extra toelichting bij!

De nieuwe decor- en structuurkoppelingcollectie Flow is vanaf nu verkrijgbaar bij Triplaco-Beveka en zal van 17 tot en met 21 oktober ook integraal voorgesteld worden op Prowood.


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details