NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Trendy olietinten vallen in de smaak

Trendy olietinten vallen in de smaak

Een oudgediende van de Dag van de Afwerking is Hesse Lignal Coatings. Deze Duitse lak- en oliespecialist is sinds de allereerste keer van de partij. Tijdens deze editie stonden de schijnwerpers op de Color Solid Oil presentatiebox gericht: een houten kistje waarin 21 trendy standaard olietinten voor interieurtoepassingen worden gebundeld als ondersteunende tool voor de parket-, trappen- en meubelafwerker of interieurarchitect.

Tijdens de Dag van de Afwerking stonden de schijnwerpers op de Color Solid Oil presentatiebox gericht.

 

Voor fabrikanten als Hesse Lignal Coatings is het zoeken naar een geschikt evenement om de producten te promoten en (potentiële) klanten te ontmoeten. “In België is de Dag van de Afwerking één van de weinige platformen die op onze behoeften inspeelt”, vertelt salesmanager Johan Van Den Berghe. “De organisatoren zijn er doorheen de jaren in geslaagd om een breder publiek aan te trekken en het evenement uit te bouwen tot een interessant gegeven. Het gros van de bezoekers zijn vaklui die op verschillende manieren met interieurbouw bezig zijn en dus ook interesse in onze producten hebben. Bovendien vereist een participatie aan de Dag van de Afwerking weinig voorbereiding.

Olietinten voor interieurtoepassingen.

 

Daarnaast blijft de balans tussen kosten en baten nog altijd positief uitvallen. 2019 was opnieuw een goede editie. Vooral onze Color Solid Oil presentatiebox kon op heel wat bijval rekenen. We hebben 21 trendy standaard interieurolietinten van deze gebruiksvriendelijke, op een natuurlijke basis samengestelde olie, in een houten kistje gebundeld. Dankzij hun hoge percentage aan vaste stoffen is het met deze producten mogelijk om het hout in één enkele laag te behandelen en in kleur te zetten. Met de samples in de box kunnen onze klanten op een handige en creatieve manier tonen hoe de kleur en afwerking zich met het authentieke hout van de eindgebruiker zal verhouden. Daarnaast waren het vooral het Fantastic Family concept en de erg handige tool Color Reader die met de aandacht gingen lopen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details