NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Trendsetter in intelligente houtbewerkingsmachines
Met de Martin-machines is de tolerantie 0,05 millimeter.

Trendsetter in intelligente houtbewerkingsmachines

Philips Constant is al ruim honderd jaar een gevestigde waarde in de sector van de industriële houtbewerkingsmachines. Het familiebedrijf is vandaag, na vier generaties, trotse verdeler van gerenommeerde merken zoals Holz-Her, Martin, Grundner en Gannomat. De nieuwste toppers in het ruime assortiment ontdek je tijdens LIGNA.

Innovatie staat bij Philips Constant altijd hoog op de agenda. Dat uit zich in de evolutie van het machineaanbod doorheen de jaren. Toen de vraag naar meer automatisatie en intelligente productiesystemen op de markt steeg, introduceerde het bedrijf als echte trendsetter de automatische platenmagazijnen van Grundner op kmo-niveau op de Belgische markt. Daar stopt de innovatie niet. Zo is Philips Constant ook marktleider in nestingmachines, die geïntegreerd kunnen worden in een productiesysteem met automatisch laden en afstapelen. 

Philips Constant: “Tijdens LIGNA stellen we onder meer de Holz-Her PowerPin 7605 voor, een nieuwe lijm-boor-drevelindrijfmachine.”

Kwaliteit als hoofddoel

Kwaliteit beschikbaar maken op de Belgische markt, dat is de missie van Philips Constant. Daarvoor rekent de verdeler op sterke partnerships met gekende merken zoals Holz-Her. Met die Duitse machinebouwer werkt Philips Constant al meer dan zestig jaar samen. Daar heeft de onderneming zijn redenen voor. “De ontwikkelingen van Holz-Her op het vlak van automatisatie bevestigen de vraag van kmo- en industrieklanten naar een efficiëntere productieomgeving. Tijdens LIGNA stellen we onder meer de Holz-Her PowerPin 7605 voor, een nieuwe lijm-boor-drevelindrijfmachine. Die werkt naar keuze met voorgelijmde drevels of gecontroleerde lijminjectie”, klinkt het.

De nieuwe formaatzaagzaagmachines en verticale freesmachines kunnen optioneel worden aangestuurd via een iPad. Dit is revolutionair en houdt de machinesturing permanent up-to-date.

Naast Holz-Her heeft Philips Constant nog enkele gekende kwaliteitsmerken in het portfolio, zoals Martin-standaardmachines. De nieuwe formaatzaagzaagmachines en verticale freesmachines kunnen optioneel worden aangestuurd via een iPad. Dit is revolutionair en houdt de machinesturing permanent up-to-date. Met de Martin-machines is de tolerantie 0,05 millimeter. “Ook daarmee maak je kennis op LIGNA op de Martin-stand: Hall 12 stand E30”, aldus Philips Constant. “En dan zijn er nog het nieuwe  automatisatieconcept aan de Holz-Her kantenaanlijmmachine, het retoursysteem met automatische palletisering van afgewerkte werkstukken en de automatische productiecel met Holz-Her verticale CNC met Pinjet voor het automatisch plaatsen van drevels. Allemaal op de Holz-Her/Weinig LIGNA-stand: Hal 27 stand D66.”

Persoonlijk contact en sterke service

De aanwezigheid op LIGNA past perfect bij de persoonlijke aanpak van Philips Constant. Naast het informeren van bestaande en nieuwe klanten is het de ideale plek voor de machinespecialist om zelf de vinger aan de pols te houden van tendensen en evoluties in de markt. “Het is telkens ook een bevestiging van onze eigen sterke merken”, benadrukken ze bij Philips Constant. “Tegelijk is LIGNA een mooie gelegenheid om onze service in de kijker te zetten. Want we stoppen niet als de machine geplaatst is. We voorzien een opleiding voor de operatoren en blijven graag partner voor onderhoud en eventuele herstellingen. Voor een vlotte en efficiënte werking, ook op lange termijn.”

De bedrijfssite van Philips Constant.

Door die toewijding geeft Philips Constant elk atelier een optimale invulling. Zelfs bij beperkte ruimte of een beperkt budget. De experts uit het team denken graag mee in functie van specifieke wensen en noden. Of je nu massaproductie of net uniek maatwerk produceert, voor kleinere kmo’s tot grote industriële bedrijven. Daarvoor put de machinespecialist uit een breed aanbod aan machines van verschillende merken, afmetingen en prijsklassen.

Je vindt Philips Constant tijdens LIGNA op de stand van WEINIG en Holz-Her, inclusief de nieuwste machines. Tijdens een demo ontdek je de mogelijkheden van deze nieuwkomers in vol ornaat.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details