NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Totaalpakket voor geoptimaliseerde productieflow
Een schat aan informatie en mogelijkheden in één handig softwarepakket.

Totaalpakket voor geoptimaliseerde productieflow

Doordachte ondersteuning van interieurbouwers in automatisering

Toegankelijke, modulaire applicaties die de interieurbouwer en schrijnwerker van a tot z ondersteunen? Dat is widooca 20 in een notendop. Door de softwaretool wordt het automatiseren en optimaliseren van je maatwerkproductie kinderspel. Van het ontwerp over de productie tot zelfs de opvolging van de facturatie. Widooca blijft innoveren en zoekt continu hoe het hun klanten nog beter kan bedienen.

Widooca steunt op een jarenlange expertise in automatisering en houtverwerking. Zaakvoerders Bram Schietecatte en Bram Van Melckebeke ontwikkelen hun software dan ook vanuit een bepaalde visie: de interieurbouwer en schrijnwerker maximaal ondersteunen doorheen de volledige productieflow op een gebruiksvriendelijke manier. Dat uit zich niet alleen in hun oplossing, maar ook in hun aanpak naar klanten toe. “In de vergaderzaal van ons nieuw kantoor organiseren we opleidingen op maat van onze klanten”, legt Bram Schietecatte uit. “Het contact met onze klanten blijft cruciaal, niet in het minst om hun noden en uitdagingen in de sector te begrijpen. Zo kunnen wij zoeken naar nieuwe manieren om hiermee aan de slag te gaan.”

Widooca 20 begeleidt maakbedrijven in elke fase van hun project: van ontwerp over productie tot opvolging van facturen.

Maatwerk automatiseren

Widooca 20 is veel meer dan een CAD/CAM-tekenpakket. Met modules voor het ontwerp, de calculatie, de offerte, de productie, de aansturing van de machines en het opvolgen van de facturatie gebruik je de software voor elke fase van je project. Daarnaast laat de tool ook toe interieur, buitenschrijnwerk en binnendeuren te configureren. Het pakket richt zich dus volledig op het vele maatwerk dat deze branche kenmerkt. De recente upgrade in 2021 biedt voor hun klanten een enorme meerwaarde. Niet alleen de extra functionaliteiten en verbeterde compatibiliteit met forthCAD, maar ook het toegenomen gebruiksgemak en de gebruiksvriendelijke, overzichtelijke interface zijn een troef. Met widooca 20 heb je een oplossing in handen die net dat tikkeltje verder gaat, zoals het labelsysteem dat onvolledige bestellingen vermijdt. Ook voor de toekomst verzekeren de zaakvoerders dat ze blijven inzetten op innovatie.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details