Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Voorbeschouwing

Totaalaanbod naadloze deursystemen

DSCF8654
De deursystemen van Xinnix integreren zich naadloos in de wand.

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | Xinnix / Nick Cannaerts

24 januari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Lees je ‘Xinnix’ hardop, dan hoor je al snel waardoor de naam geïnspireerd is. ‘Ik zie niets’ verwoordt precies de ambitie van deze deurenfabrikant. Xinnix ontwikkelt diverse deursystemen die zich naadloos in de muur weten te integreren.

In hun drang naar perfectie blijft Xinnix zijn systemen optimaliseren en nieuwe methodes ontwikkelen voor de integratie van deuren in hetzelfde vlak. Zo is er een gloednieuw montageprofiel waarmee je het profiel op een andere manier plaatst. Een uitbreiding van hun uiteenlopende technische mogelijkheden.

Doorheen de jaren ontwikkelde Xinnix een totaalaanbod.

Tal van mogelijkheden

Doorheen de jaren ontwikkelde Xinnix een totaalaanbod. Voor de naadloze inwerking gebruikt Xinnix een aluminium frame, gelakt in het wit (RAL 9016) of het zwart (RAL 9005), dat in de muur gemonteerd wordt. Er zijn meer dan dertig verschillende
sluitingswijzes mogelijk, waaronder gemotoriseerde driepuntssluitingen. Het inbegrepen beslag omvat ook onafhankelijk regelbare scharnieren. Met de X3 heeft Xinnix ondertussen ook een hoogwaardige pivotdeur in het gamma, net als brandwerende, rookwerende en akoestische deuren. Werk een ruimte af met een ingewerkte plint uit hun gamma. 

Op Polyclose introduceren ze het nieuwe montageprofiel FB50. Dit montageprofiel is een ideale oplossing voor de integratie van de Xinnix-deursystemen tussen parallelle muren in lange gangen of toepassingen op locaties die al uitgepleisterd zijn. Je kan het Xinnix-kader plaatsen zonder verdere afwerking of plamuurwerk met een afgewerkte kaderdikte van 50 millimeter.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details