NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Topreputatie voor houtafwerkingen van Osmo in horeca
De mix van traditionele en moderne elementen wordt versterkt door diverse Osmo Decorwassen.

Topreputatie voor houtafwerkingen van Osmo in horeca

Osmo heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de behandeling van houten oppervlakken in restaurants en bars wereldwijd. Houten barkrukken, tafels, stoelen en lambriseringen creëren bovenal sfeer en gezelligheid, maar moeten ook tegen een stootje kunnen. Osmo inspireert je met succesvolle toepassingen op houtoppervlakken met hoge slijtage.

Restaurant Blackdog in Praag

Het Blackdog-restaurant in het centrum van Praag staat bekend om zijn traditionele Noord-Latijns-Amerikaanse keuken. Met heerlijke authentieke hamburgers en Texaanse barbecue. Voor een optimale bescherming van de eiken vloer in het restaurant werd Osmo Hardwax-Olie Original 3032 Kleurloos Zijde-Mat gebruikt.

Beverland Hotel in Duitsland

Beverland Hotel ligt op een steenworp van het Osmo hoofdkantoor. Voor hun eet- en evenementenhal werd de Osmo Olie-Beits gebruikt, wat de houten vloer een aantrekkelijke, gekleurde afwerking geeft.

De Osmo Olie-Beits geeft de houten vloer een aantrekkelijke, gekleurde afwerking.

Trzy Korony Brouwerij in Polen

Dit restaurant, met aangrenzende brouwerij, is de ideale plek voor liefhebbers van bier en de Poolse keuken. Door traditionele en moderne elementen te combineren, produceert de brouwerij verschillende bieren die volgens een lokaal recept worden gebrouwen. Om een comfortabele, gezellige sfeer te creëren, werd Osmo Decorwas Transparant 3168 Eiken Antiek en 3161 Ebbenhout gebruikt.

Wijnbar Vineria de Massimo in Zweden

Voor een complete beleving van een bezoek aan het Italiaanse restaurant Massimo, richtte de eigenaar een wijnbar op in het aangrenzende café. Alle houten meubilair en decoraties in de bar werden behandeld met Osmo Hardwax-Olie Farbig 3075 Zwart.

Gerenommeerde speler in duurzame afwerkingen

Alle Osmo-afwerkingen zijn gebaseerd op natuurlijke oliën en wassen zoals zonnebloemolie, carnouba- en candelilawas, lijnzaad-, soja- en distelolie. Op olie gebaseerde producten behouden de natuurlijke eigenschappen van het hout en garanderen een milieuvriendelijke afwerking zonder gezondheidsrisico’s. Ook de verschillende pigmenten die gebruikt worden zijn geproduceerd op basis van gezuiverde en hernieuwbare grondstoffen. De houtafwerkingen van Osmo hebben gegarandeerd een positieve invloed op het ontwerp en de functionaliteit van restaurants en bars wereldwijd. De combinatie van esthetische verscheidenheid, langdurige bescherming en hernieuwbare grondstoffen maakt Osmo de beste optie voor horecazaken wereldwijd.   ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details