NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Top Belgische bouw en real estate op Boules Boules

Top Belgische bouw en real estate op Boules Boules

Petanque & netwerken in Cannes

Op woensdag 15 maart 2023 verzamelde het kruim van de Belgische bouwpromotoren, architecten en investeerders op de Boulodrome van Cannes voor de vierde editie van Boules Boules. Organisatoren Renson, eSafe, Danneels en Noël Franklin combineren met hun petanquetoernooi spel en netwerking onder het motto ‘La vie est un jeu, mais la pétanque c’est sérieux’.

Bouw en real estate professionals trekken traditioneel in maart naar Cannes, waar de internationale vastgoedbeurs MIPIM én een rits randactiviteiten met waardevolle netwerking plaatsvinden. Het meest opvallende netwerkevent was ook dit jaar opnieuw Boules Boules de Cannes. Het originele event combineert spel en netwerking : ‘La vie est un jeu, mais la pétanque c’est sérieux’.
Het exclusieve event telde meer dan 300 deelnemers, waaronder natuurlijk ook de organiserende ondernemers Paul Renson (Renson), Leon Renson (eSafe), Laurens Kinget (Noël Franklin) en Karsten Foekens (Danneels).
De petanquespelers én netwerkers leefden zich uit op Le Boulodrome des Allées, een unieke locatie vlakbij het Palais de Festival en de oude haven van Cannes. Dat is de thuisbasis van de plaatselijke petanqueclub l’Association Bouliste des allées Forville, die met het event zijn clubkas spijst.

Voor de petanquesportliefhebbers: het toernooi werd gewonnen door het team van Vincent François, Pieter Van Hoorne (beiden Prompto) en Darel Torremans (Mixx). Hun firma’s zijn meteen ook zeker van hun uitnodiging voor de volgende editie van Boules Boules de Cannes.

Paul Renson (Renson): “Boules Boules de Cannes is netwerking op een andere manier. Je weet niet wie je partner of tegenstander zal zijn en zo brengen we mensen samen die elkaar niet kennen.”

Leon Renson (eSafe): “Een netwerkevent als Boules Boules laat toe om in een ongedwongen sfeer nieuwe relaties in de bouwwereld te leren kennen. Zo plaatsen wij meteen onze eSafe Wall ook in de markt.”

Laurens Kinget (Noël Franklin): “Elkaar echt leren kennen, dat doe je zelden in een meeting room. Onze Boulodrome is een uitstekend alternatief.”

Karsten Foekens (Danneels): “Een balletje gooien is op zich altijd leuk, maar Boules Boules is uniek. Rond de petanquebaan gaat de bal soms zakelijk sneller aan het rollen.”

Uitgelichte foto: V.l.n.r.: Boules Boules de Cannes organisatoren Laurens Kinget, Karsten Foekens, Paul Renson en Leon Renson (uiterst rechts) flankeren Boules Boules Champions 2023 Pieter Van Hoorne, Darel Torremans en Vincent Francois | Copyright foto’s: © Stephane Gendre

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details