Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Sectornieuws

interzum@home: belangrijkste platform voor de meubelindustrie en de interieurbouw gaat digitaal

Toonaangevende bedrijven in de markt nemen deel

NL_Binnenwerk_Newsl_1200x675_iz21_Trend Stage

2 april 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Interzum gaat door! Van 4 tot 7 mei opent deze toonaangevende beurs voor de meubelindustrie en de interieurbouw ‘online’ haar deuren. Exposanten en bezoekers kunnen tijdens deze virtuele editie van de beurs toch genieten van alle voordelen, die een normale editie zou bieden: netwerken met experts uit de branche, concrete contacten en leads, een ongekende inspiratie door trendsetters in de markt. En dat ook nog eens precies op het moment dat fabrikanten op zoek zijn naar ideeën voor een nieuw design-seizoen.

De interzum@home biedt als digitaal platform creatieve oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Verschillende toonaangevende spelers uit de markt hebben hun deelname al bevestigd: Hettich, Häfele, Blum, Vauth-Sagel, Grass, Kesseböhmer, Schüco Alu Competence, Titus, Samet, Rehau, Sugatsune, Elektra, Schattdecor, Impress, Continental, Sonae Arauco, Unilin, Leggett & Platt, FeckenKirfel, Albrecht Bäumer, Vita Group en Boyteks.

interzum@home opent ook voor bezoekers nieuwe mogelijkheden. De branche is immers op zoek naar inspiratie en uitwisseling van ideeën en dat is net wat deze digitale editie van de vakbeurs garandeert. Het online aanbod geeft niet alleen een beeld van wat er vandaag op de markt is, maar opent ook deuren naar wat er in de toekomst aankomt. Ideeën met experten delen, zich laten inspireren door de trends, …, je zal er deze keer niet met alle zintuigen tegelijk van kunnen genieten, maar je kan ‘het bezoek’ gewoon inplannen wanneer het voor jou past en je hoeft je niet te verplaatsen. De bijkomende activiteiten – meer dan 30 presentaties uit 11 landen – kunnen in een overzichtelijke matrix online geraadpleegd worden. De conferentie materials.cologne en de digitale tribunes ‘Trends’, ‘Green Smart Materials’ en ‘Matress Recycling’ behandelen thema’s die in de toekomst het succes van bedrijven mee zullen bepalen. De zogenaamde ‘Product Stage’ en de interzum awards zetten producten en oplossingen van exposanten in de kijker. Bezoekers en exposanten, maar ook media, influencers en mensen uit politiek en overheid maken op interzum@home kennis met de meest actuele informatie uit de branche.

Koelnmesse als organisator

Koelnmesse is wereldwijd één van de belangrijkste organisatoren van beurzen rond inrichten, wonen en leven. In Keulen kan je immers terecht voor de toonaangevende beurs imm cologne, maar ook voor andere evenementen, zoals LivingKitchen, ORGATEC, spoga+gafa, interzum und Kind + Jugend. Bezoekers kunnen er kennismaken met alle innovatieve oplossingen op het vlak van kastenbouw, keukenbouw, kantoormeubilair, outdoor living en de toelevering aan de meubelindustrie. Dat porfolio werd in de afgelopen jaren nog uitgebreid met internationale beurzen in belangrijke groeimarkten: de idd Shanghai, interzum bogota, interzum guangzhou en de Pueri Expo in Sao Paulo. Op het online platform ambista kunnen geïnteresseerden ook het hele jaar door relevante informatie over producten, contacten, competenties en evenementen raadplegen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%