NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Toeleverancier houtverwerkende industrie blikt tevreden terug op Prowood en op 2021
Robaco koos tijdens Prowood voor een contactstand waar ze ook hun brede productmogelijkheden toonden.

Toeleverancier houtverwerkende industrie blikt tevreden terug op Prowood en op 2021

Als familiebedrijf realiseert Robaco grootse dingen. En dat werd voor de toeleverancier voor de houtverwerkende industrie nog maar eens duidelijk tijdens de afgelopen editie van Prowood. “De vakbeurs kwam net op tijd, iedereen was zeer enthousiast en positief”, zegt zaakvoerder Bruno Vermote.

De gemoedelijke, positieve sfeer op Prowood was voor Robaco de perfecte afsluiter van een topjaar.

Voor Robaco, toeleveringsbedrijf voor interieurbouwers, schrijnwerkers, keuken- en badkamerproducenten, …, was Prowood een mooie conclusie van het jaar 2021. “We zijn er al van bij de start van de beurs iedere keer bij en dit was voor ons de beste editie ooit”, zegt zaakvoerder Bruno Vermote. Samen met zijn zus Julie Vermote zijn ze de derde generatie aan het hoofd van dit familiebedrijf en zetten ze de visie van hun moeder en grootvader voort.

De sector heeft geen makkelijke periode achter de rug. Door de wereldwijde problematiek van grondstoffenschaarste werden levertijden langer en moesten bepaalde prijsstijgingen doorgevoerd worden. Toch was voor een distributiebedrijf als Robaco de grootste zorg de continuïteit van het productieproces van hun klanten garanderen. “Tijdens de beurs merkten we dat er veel begrip was voor deze uitdagingen”, zegt Bruno. “Dat gevoel van samen sterk te staan, dat deed veel deugd en was de perfecte afsluiter van een topjaar voor ons bedrijf.”

Want ondanks deze problematiek zette Robaco zijn beste jaar ooit neer. “Dat hebben we te danken aan onze klanten en aan onze medewerkers die steeds alles op alles zetten om de best mogelijke service te leveren. We gaan met vertrouwen 2022 in en evalueren eventuele uitbreidingsplannen.” Die plannen komen er om de missie van Robaco kracht bij te zetten. Zo wil het bedrijf steeds het productieproces van hun klanten optimaliseren en de workflow verbeteren. Daarom leveren ze snel en uit voorraad. Tijdens de pandemie verhoogden ze die producten in voorraad zodat de klanten zeker konden blijven werken. “De persoonlijke relatie die we steeds opbouwen met onze klanten bleek in 2021 zeer waardevol. We kennen onze klanten goed en zijn een betrokken leverancier. Onze inzet en beslissingen tijdens deze moeilijke periode maakte die band nog sterker”, besluit Bruno.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details