NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Thomas Verschatse versterkt Lamett
v.l.n.r. Isabel Slambrouck, Thomas Verschatse, Pieter-Jan Dendooven, Elewout Decock

Thomas Verschatse versterkt Lamett

Thomas Verschatse heeft reeds een succesvol traject in de vloerensector afgelegd: in januari van dit jaar verliet hij na meer dan 20 jaar de Unilin-groep (oa Quick-Step) als Country manager.  Na een korte passage bij US Floors (Coretec) gaat hij nu als Sales manager Belux bij Lamett Europe aan de slag.

Thomas Verschatse voelt zich alvast thuis bij Lamett: “Bij Lamett vind ik een firma terug met hoge ambities.  De firma staat voor enkele belangrijke waarden zoals respect en communicatie.  Verdere belangrijke eigenschappen om de groei uit te bouwen zijn ook zeker aanwezig nl. kwaliteit, service en vernieuwing.  Ik bedank alvast de collega’s voor het warme welkom en zie uit naar de verdere samenwerking.”

Pieter-Jan Dendooven, Commercieel directeur bij Lamett Europe, beaamt dat het gevoel meteen goed zat: “We hebben snel een positieve klik gevonden.  Zowel qua persoon als door zijn sales en sector kennis past Thomas perfect in ons team ”. “We vertrekken vanuit een eenvoudige structuur waarin Thomas met zijn brede ervaring een zeer belangrijke schakel vormt.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details