NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Tevredenheid bij Triplaco-Beveka na deelname aan Prowood

Tevredenheid bij Triplaco-Beveka na deelname aan Prowood

Tijdens de voorbije editie van Prowood was ook Harelbeeks distribiteur van decoratief en functioneel plaatmateriaal Triplaco-Beveka aanwezig met een eigen stand.

Het bedrijf, dat enkele merken exclusief in portefeuille heeft binnen België, stelde er een aantal nieuwe productlijnen voor, maar belichtte tegelijk  ook enkele gevestigde waarden binnen het gamma.

Triplaco-Beveka stelde tijdens Prowood onder andere haar nieuwe melamine/hpl decor- en structuurkoppelingscollectie ‘Flow’ voor.
Voor deze collectie  werden de meest trendy en vernieuwende decoren binnen de interieurwereld, geselecteerd, maar werd er ook resoluut gekozen voor alle tijdloze decoren van de vertrouwde leveranciers Abet Laminati, Kaindl, Pfleiderer en Saib.
In totaal gaat het om 88 decoren die telkens verkrijgbaar zijn in melamine en HPL en deels exclusief verkrijgbaar zijn via Triplaco-Beveka. Als aanvulling op deze collectie werd ook een nieuwe collectie werkbladen samengesteld die deels overlapt met de decoren uit deze Flow-collectie. Op die manier kunnen interieurbouwers kiezen uit een breed gamma totaaloplossingen voor elk project.


Het grote publiek kon op Prowood ook kennismaken met Aqualite, een 100% watervaste decoratieve plaat voor de uitbekleding van badkamer-, douche- en andere wanden binnen vochtige omgevingen. Dit product heeft een aantal hele sterke troeven in de hand: verkrijgbaar in meer dan 500 decoren, volledig naadloos en rechtstreeks op bestaande wanden te plaatsen én bovendien oerdegelijk en onderhoudsvriendelijk.


Akoestiek is een hot topic en ook dat voelden de bezoekers van Triplaco-Beveka. Binnen een heuse akoestische belevingsruimte door Print Acoustics, de akoestische afdeling van Triplaco-Beveka, konden bezoeken aan den ‘ore’ het comfort van een akoestisch geoptimaliseerde ruimte ervaren. Volledig nieuw binnen het aanbod van Print Acoustics is het concept Bicoustics waarbij de kern bestaat uit een zwarte stijve akoestische PET plaat die voor meer dan 50% uit Postconsumer gerecycleerde PET vezels bestaat. Deze platen zijn licht, stijf en absorberen zeer goed de invallende geluidsmoleculen, waardoor ze uitermate geschikt zijn als kernmateriaal voor akoestische panelen. De afwerking ervan kan met het volledige gamma HPL van Triplaco-Beveka of met een fineer toplaag, (waarbij telkens kan gekozen worden voor een gegroefde of geperforeerde eindafwerking), alsook met latten in fineer look, HPL of een toplaag in geweven vinyl. Het grote voordeel van dit Bicoustics gamma is dat ook een directe montage ervan tegen wanden of plafonds al een zeer goede nagalmcorrigererende werking heeft. En dat met een heel beperkte dikte aan plaatmateriaal.

Commercieel directeur van Triplaco-Beveka Dieter Verbeke licht toe: “ als fabrikant & distributeur in decoratief en functioneel plaatmateriaal konden we uiteraard niet ontbreken op dit event. Het is voor ons hét platform bij uitstek om ons gamma aan alle betrokkenen binnen de interieurbouw uitgebreid voor te stellen. En, ik mag stellen dat we daar in zijn geslaagd. Door het werken met een open stand waarbinnen onze bezoekers als het ware van het ene thema naar het andere konden doorstromen, konden we op een heel efficiënte en aangename manier elke bezoeker kennis laten maken met ons uitgebreid gamma aan decoratieve oplossingen. Dat leverde heel wat positieve reacties op van onze bezoekers die deze open en luchtige aanpak wel wisten te appreciëren. Velen kenden ons al als de specialist in HPL dankzij onze jarenlange succesvolle samenwerking met Abet Laminati. Geen enkel bedrijf in de Benelux biedt zo’n uitgebreid gamma aan keuze dat vlot uit voorraad leverbaar is tegen zeer concurrentiële prijzen. Op Prowood konden de klanten ervaren dat wij deze lijn doortrekken naar andere essentiële producten die de interieurbouwer dagdagelijks verwerkt. Vooral onze Flowcollectie die het antwoord biedt voor projecten waar een kleur-en structuurkoppeling in melamine en HPL gevraagd wordt, alsook ons nieuw Aqualite product – onze ontwikkeling in wandbekleding voor badkamerrenovaties konden heel wat klanten overtuigen.  Prowood was ook het moment bij uitstek om de draad weer op te nemen met onze klanten. Covid-19 heeft ons het voorbije anderhalf jaar verplicht om onze fysieke klantencontacten terug te schroeven en we zijn heel blij dat we op Prowood na een lange tijd van ‘afstandsommunicatie’ opnieuw gezellig konden bijpraten.

We ontmoetten uiteraard ook heel wat nieuwe mensen die nog niet vertrouwd waren met ons bedrijf en aangenaam verrast waren door wat wij hen te bieden hebben. En, ook onze maatwerkdivisie Beveka Productions werd tijdens Prowood extra toegelicht. Ook voor heel wat van onze bestaande klanten was dit nog een ongekend aspect van ons bedrijf. In Malle, waar de maatwerkdivisie gevestigd is, wordt het plaatmateriaal vanuit Triplaco-Beveka getransformeerd tot op maat gemaakte interieurcomponenten. Het is geen geheim dat de markt voor interieurbouw op volle toeren draait en heel wat klanten zijn op zoek naar extra productiecapaciteit die ze graag aan ons uitbesteden. Op deze manier creëren wij een extra meerwaarde voor onze klanten.

Kortom, een geslaagde beursdeelname voor ons als bedrijf en absoluut voor herhaling vatbaar. Triplaco-Beveka is volledig klaar voor de toekomst! “

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details