NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Techniek van nu met de grandeur van de jaren ‘30

Techniek van nu met de grandeur van de jaren ‘30

Wie kiest voor een jaren ‘30-woning doet dit vaak om esthetische redenen. Wie met zijn hele hart heeft gekozen voor de grandeur van die tijd, wil ook graag dat de stijl bewaard blijft. Vaak brengt dit bij renovatiewerkzaamheden compromissen met zich mee. Niet als het om de juiste keuze van deurbeslag gaat! Intersteel uit Rhenen heeft namelijk perfect passend deurbeslag met bijbehorende accessoires beschikbaar, waarmee de authentieke uitstraling van dit soort woning volledig gehandhaafd blijft.

Interieurarchitecte Lianne van Engelen, de drijvende kracht achter Studio Linn, mocht in 2017 de verbouwing en renovatie van een schitterende jaren ‘30-woning voor haar rekening nemen. Om dit huis zo authentiek mogelijk te laten, maar wel te voorzien van de laatste innovaties op het gebied van veiligheid en techniek, nam zij contact op met Intersteel.

Deur- en raambeslag
De authentieke sfeer van de woning is gewaarborgd.

Een combinatie van moderne materialen en originele elementen
De woning werd volledig gestript en voorzien van nieuwe verlichting, vloeren, dubbel glas en nieuwe elektriciteit. Ruimtes kregen na transformatie een betere, passende functie. Lianne van Engelen schetst: “Het was belangrijk om de authentieke sfeer van de woning niet te verliezen. Daarom combineerden we nieuwe, moderne materialen met originele elementen, waaronder de binnendeuren.”

Voor stijlvol deur- en raambeslag, volledig passend bij het karakter van de woning, werd de hulp van Intersteel ingeroepen. Maarten ter Horst van Intersteel licht toe: “Het hang- en sluitwerk moest niet alleen passen bij de stijl van de woning, maar ook voldoen aan de hedendaagse eisen op het gebied van veiligheid. Na een studie van de plattegronden en de kozijn- en deurdetails is in goed overleg gekozen voor het chroom/ebbenhouten beslag uit de Ton 400-serie voor het interieur, met bijpassend beslag voor het exterieur. Dit beslag voldoet volledig aan de huidige veiligheidseisen.” 

Lianne van Engelen vult aan: “Bovendien completeert het de gekozen stijl en uitstraling van de gemoderniseerde woning zowel binnen als buiten prima. We zijn erg blij met deze kosteloze projectservice van Intersteel.”

Deur- en raambeslag
Smaakvol en volledig in stijl met de woning.

Een pasklaar antwoord voor iedere woning
Welke stijl een woning ook heeft, met deur- en raambeslag van Intersteel krijgt ze altijd een smaakvolle upgrade volgens de nieuwste technieken en met een maximale veiligheid. Intersteel begrijpt als geen ander de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl zijn er productlijnen ontwikkeld die extra elementen aan het interieur toevoegen. De lijnen zijn in eigen beheer of in samenwerking met toonaangevende interieurarchitecten ontworpen. Of het nu gaat om modern-strak, landelijk-klassiek of vintage en retro: de finishing touch ligt bij Intersteel binnen ieders handbereik. 

Deur- en raambeslag
Lianne van Engelen: “Belangrijk was om de authentieke sfeer van de woning niet te verliezen. Daarom combineerden we nieuwe, moderne materialen met originele elementen, waaronder de binnendeuren.”

Tekst: Jan Mol  Beeld: Studio Linn
Uitgelichte afbeelding: 
De sfeer en uitstraling van de jaren ‘30 vertaald naar nu.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details