NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Technical Matt reeks uitgebreid, nu negen designs beschikbaar
De totale reeks Technical Matt bestaat nu uit 9 decors, 7 unikleuren en 2 marmerlook decors.

Technical Matt reeks uitgebreid, nu negen designs beschikbaar

De introductie van Finsa’s Technical Matt is alweer zo’n jaar geleden. Toen werd het product gelanceerd met drie populaire en veelzijdige kleuren; zwart, wit en titan. Na toevoeging van deze kleuren aan de voorraad collectie van verschillende distributeurs in Nederland, België en Duitsland werd het tijd voor een uitbreiding van de kleurkeuze.

De totale reeks Technical Matt bestaat nu uit 9 decors, 7 unikleuren en 2 marmerlook decors.

Eigenschappen van Technical Matt

Technical Matt is een speciale toplaag, die speciaal is gemaakt voor verwerking als horizontaal oppervlak. Deze finish is een combinatie van acryllakken en een uniek elektronenstralen-droogsysteem, waardoor de toplaag over unieke eigenschappen beschikt.
Zo is het ultra-mat, heeft het een anti-fingerprint effect, voelt het fluweelzacht aan en is het goed bestand tegen oppervlakkige krassen.

Naast deze kenmerken heeft Technical Matt nog een aantal uitzonderlijke kwaliteiten, die vooral handig zijn in de keuken: het is bestand tegen droge hitte en geschikt voor contact met voedsel. Ook is het antibacterieel en gemakkelijk te reinigen. Het is zelfs opgewassen tegen desinfectiemiddelen zoals bleekmiddel en waterstofperoxide.

Nieuwe designs

Nu de platen al een tijdje verkrijgbaar zijn, is het te merken dat de drie verschillende kleuren niet langer toereikend zijn voor de vraag van de markt. Het designteam van Finsa is daarom in de trends van nu gedoken en bracht een aantal nieuwe decors uit voor deze unieke finish.

De nieuwe lichte kleuren lenen zich uitstekend voor een natuurlijke look.

Tijdens de beslissing over de eerste drie kleuren Technical Matt werd al getwijfeld over andere zachte lichte kleuren, want dat zijn naast wit vrij gewilde designs. Het is dan ook geen verrassing dat er nu twee nieuwe lichtgekleurde decors, namelijk een lichtgrijs en lichte aardetint, aan de serie zijn toegevoegd. Naast de lichte designs zijn er ook twee donkere kleuren toegevoegd, een donkerblauw en donkergroen. Deze vallen geheel in de trend van de donkere interieurs. Zonder zwart te zijn blijven ze industriële en/of chique stijl houden en zijn ze zeker geschikt voor bijvoorbeeld een prachtige en unieke keuken. Combineer ze bijvoorbeeld met een messing of brons handgreep voor een luxueus look.

In combinatie met de warme goudtinten zijn de donkere kleuren uitstekend te toe te passen voor een gevoel van luxe.

Last but not least zijn er ook twee marmer designs toegevoegd. Deze passen natuurlijk uitstekend bij de keukentrends van nu. Het decor is er is in een wit marmer en een zwart marmer.

Beschikbaarheid

Technical Matt is via Baars & Bloemhoff in Nederland en via Cras in België vanuit voorraad leverbaar op Finsa’s unieke Superpan in de maat 3050 x 1220 x 19 mm. De ultra-matte technische toplaag is ook leverbaar op een aantal andere dragers zoals (vochtwerend) MDF en de compacte houtvezelplaat Compac Plus. Naast dat Technical Matt FSC gecertificeerd is (en op aanvraag als PEFC verkrijgbaar is), draagt het het cradle-to-cradle Bronze certificaat.

Superpan is een exclusief door Finsa geproduceerde dragerplaat die bestaat uit HDF toplagen en een kern van spaanplaat, waardoor Superpan de voordelen van beide bezit. Door de uitstekende fysisch-mechanische eigenschappen is de plaat onder andere perfect machinaal te bewerken, heeft het een uitstekende oppervlakte afwerking en heeft het een hoge weerstand tegen impact.

Deze ultra-matte plaat met anti-fingerprint finish is dus verkrijgbaar in de uni kleuren wit, titan (grijs), zwart en de nieuwe kleuren: donkerblauw, donkergroen, lichtgrijs en cashmere. Ook verkrijgbaar in een wit of zwart marmer decor.

Bekijk onze website, of die van onze verdelers voor meer informatie over Technical Matt: https://www.finsa.com/nl/fg/lmtcm

Bekijk hier de eigenschappen van Technical Matt:

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details