NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Synchroonstructuren: een knipoog naar massief hout

Synchroonstructuren: een knipoog naar massief hout

Binnen de Flow-collectie van Triplaco – 88 decoren verkrijgbaar in zowel HPL als in gemelamineerde spaan – biedt de Harelbeekse toeleverancier van decoratief plaatmateriaal ook 12 decoren in synchroonstructuur aan.

Bij deze structuren volgt de nerf exact de tekening van het design, waardoor gemelamineerde spaan in deze structuur nauwelijks te onderscheiden is van massief hout. Door het gebruik van synchroonstructuren krijg je niet alleen de looks van hout, maar ook het reliëf en het gevoel van massief hout.

Binnen de synchroonstructuren in de Flow collectie van Triplaco vind je zowel eik- als olmdecoren terug, en dat telkens in verschillende kleurtinten. Of je nu kiest voor natuurlijke, koelere grijzere of warme, donkere houttinten: met de houtdecoren in synchroonstructuur krijg je hoe dan ook een warm resultaat.

ENDgrain maakt het helemaal af!

Bovendien zijn er binnen de eikdecoren in synchroonstructuur ook een aantal designs met een ENDgrain houttekening beschikbaar. Deze decoren tonen een dwarsdoorsnede van een boomstam en geven daardoor een nóg natuurgetrouwer resultaat.

Uiteraard bestaat de Flow collectie niet enkel uit houtdecoren met synchroonstructuur, ook heel wat andere houtdecoren en tal van unikleuren vinden hun plaatsje in deze collectie. Triplaco koos ook bewust voor neutrale tinten voor deze collectie, zodat alle decoren onderling perfect met elkaar te combineren zijn.

En, doordat elk steeds zowel te verkrijgen is in gemelamineerde spaan als op bijpassende HPL schakel je, naargelang de toepassing, ook heel makkelijk tussen beide materialen. Dit alles maakt dat Flow de perfecte collectie decoratieve plaatmaterialen is voor elk interieurontwerp!

Niet enkel esthetisch, maar ook duurzaam

Naast het esthetische aspect dat uiteraard bepalend is voor een collectie, trekt Triplaco met haar Flow kleurkoppelingscollectie ook resoluut de kaart van duurzaamheid. Binnen deze multimerkencollectie vind je zowel materialen van Pfleiderer, Kaindl en Saib terug – allen producenten die belangrijke duurzaamheidslabels dragen.

Zo dragen alle Pfleiderer melamines binnen de Flow collectie het Cradle to Cradle certificaat en is Pfleiderer de eerste fabrikant van materialen op houtbasis die het ecolabel ‘Blauwe Engel’ kreeg en hierdoor de eerste aanbieder is van een volledig emissiesarm assortiment. Pfleiderer zet op alle vlak keihard in op duurzaamheid en ook Triplaco wil door het aanbieden van hun materialen bewust meewerken aan een circulaire economie. Het spreekt voor zich dat alle materialen binnen de nieuwe Flow-collectie PEFC en FSC gecertifieerd zijn.

Stalenservice

Triplaco beschikt bovendien over een uitgebreide stalenservice voor de interieurbouwer: een aantrekkelijke kleurenkaart geeft je een totaaloverzicht van de Flow collectie; stalenboxen met stalenwaaiers en A4-stalen laten je de decoren ten volle beleven. Het team van Triplaco geeft er je met veel plezier extra toelichting bij.

Over Triplaco

Triplaco is gespecialiseerd in de productie en distributie van hoogwaardig decoratief en functioneel plaatmateriaal voor interieur- en exterieurafwerking. Dankzij een ruime voorraad biedt Triplaco een waaier aan oplossingen voor kleine en grote projecten.
Triplaco is exclusief verdeler van Abet Laminati, Senosan, Kaindl, Viroc, Alvic en Aqualite.

Binnen Triplaco bieden de gespecialiseerde afdelingen Print Acoustics en Beveka Productions enerzijds maatoplossingen aan op het vlak van akoestische oplossingen en anderzijds maatwerk van halffabrikaten voor professionele verwerkers.

Triplaco | Generaal Deprezstraat 2 | BE-8530 Harelbeke
info@triplaco.be | +32 (0)56 22 62 17 | www.triplaco.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details