NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Surfaces met service

Surfaces met service

In een periode waarin onzekerheid troef lijkt, is het belangrijk om te blijven investeren in de zaken waarin je gelooft. Dat is een overtuiging die Cras Woodshops met verve uitdraagt. De specialist in hout en plaatmateriaal blijft bouwen aan een actueel aanbod en een veelzijdige productielijn, zodat ook jij sterk in je schoenen blijft staan.

Eendagsvliegen zijn aan Cras niet besteed. Kwalitatieve materialen en realisaties worden namelijk vervaardigd op basis van kennis, ervaring en onderzoek. “Met onze merken streven we naar een langetermijnrelatie, gebaseerd op kennisuitwisseling en commerciële samenwerking”, verklaart marketingmanager Johan Demeyere. “Dat laat ons toe om de interieurbouwer zo goed mogelijk te faciliteren. Komen deze merken met trends en innovaties op de proppen, dan weten we bovendien dat ze gebaseerd zijn op doorgedreven marktonderzoek. Dat sterkt ons aanbod.”

photo-anti-trace-doigt-kopieren

Hier om te blijven: matte, soft touchoppervlakken met anti-fingerprinttechnologie. (Beeld: Timothee Lance Photographies)

 

Zijdezachte oppervlakken

Nieuw in het gamma HPL is bijvoorbeeld de HPL Touch van Polyrey. De lijn speelt in op de stijgende vraag naar matte, soft touchoppervlakken met anti-fingerprint eigenschappen. Polyrey maakt het mogelijk om de esthetiek en elegantie van matte decors langdurig te behouden. Niet alleen hebben de Touch oppervlakken een verhoogde weerstand tegen krassen of stoten, ondiepe krasjes kunnen ook eenvoudig hersteld worden.

Naast een volledig vlak soft touchoppervlak omvat de Touch-reeks een gekliefde natuursteenstructuur (Roche), alsook een zijdezachte lijnstructuur (Linimat) voor projecten met een uitgesproken karakter. Alle structuren zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren. Voor in de massa gekleurd laminaat en compact HPL zijn er drie neutrale opties.

compo-multiproduits_touch-kopieren

De Touch-oppervlakken hebben een verhoogde weerstand tegen krassen en stoten. (Beeld: Timothee Lance Photographies)

 

Natuur als inspiratiebron

Ondertussen ligt ook de nieuwe Gama Duo decorcollectie van FINSA bij Cras Woodshops in de rekken. Opvallend: onder de 5 nieuwe texturen en 32 nieuwe decors voor HPL en melamine zit aardig wat groen, hout en natuursteen. De Teidestructuur herinnert met haar mat en gestructureerd mineraaleffect bijvoorbeeld aan een pas gespleten natuursteen, terwijl met Mesura en Boreal twee nieuwe houtstructuren gelanceerd worden. Uniek zijn ook de metaaldessins Bronce Salvora en 2AS Bronce. Met deze twee variaties op brons is een stijlvol accent nooit veraf.

mix-produit-beige-kopieren

De zijdezachte oppervlakken van HPL Touch zijn beschikbaar in drie verschillende structuren. (Beeld: Timothee Lance Photographies)

 

Schitterend solid surface

En er zijn nog meer mogelijkheden om te spelen met licht. Verschillende kleuren in de nieuwste HI-MACS® Marmo collectie zorgen dankzij hun semi-doorschijnende eigenschappen namelijk voor bijzondere lichteffecten die herinneren aan het noorderlicht. Andere designs kregen een zacht parelmoereffect mee. In combinatie met de enorme vormvrijheid van het solid surfacemateriaal levert dit bijzondere creatieve mogelijkheden voor lobby’s, toonzalen en andere ruimtes met uitstraling.
De nieuwe lijn van HI-MACS® Marmo – niet toevallig Aurora genaamd – omvat in totaal negen nieuwe decors met natuurlijke look en is integraal verkrijgbaar bij Cras.

dsc_6335-kopieren

De plakstraat voor HPL staat in een stofvrij en verwarmd magazijn.

 

Productielijn op kruissnelheid

Met aandacht voor beproefde innovaties en een ruime voorraad aan kleuren en decors biedt Cras Woodshops de interieurbouwer ongetwijfeld inspiratie en tal van creatieve perspectieven. Dankzij gerichte investeringen in het machinepark wordt dat aangevuld met een onmiskenbare service op het scherpst van de snee.
“Standaardbewerkingen zoals frezen, boren en verzagen behoorden al lang tot de mogelijkheden”, legt Demeyere uit, “maar ondertussen is ook onze nieuwe, geautomatiseerde installatie voor het beplakken van HPL op plaatmateriaal en deuren op kruissnelheid en investeerden we in een productielijn voor het inkasten van deuren. We kunnen met andere woorden nog beter inspelen op de vragen van onze interieurklanten, zodat zij genieten van een aanzienlijke tijdwinst.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details