NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Succesvolle deelname aan Dag van de Afwerking

Succesvolle deelname aan Dag van de Afwerking

Dagelijks worden wereldwijd miljoenen nietjes, nagels en schroeven met gereedschappen van BeA verwerkt. Toch vinden nog te weinig Belgische vaklui uit de bouwsector hun weg naar deze Duitse leider in bevestigingsmachines. Zeker nadat de firma besloot om in onze contreien enkel nog rechtstreeks te verkopen. Vandaar dat BeA kiest voor een sterke representatie op vakbeurzen. Zo was ze opnieuw aanwezig op de Dag van de Afwerking. En dat was een onverhoopt succes.

Dagelijks worden wereldwijd miljoenen nietjes, nagels en schroeven met gereedschappen van BeA verwerkt.

 

Al meer dan honderd jaar specialiseert BeA zich in de productie van bevestigingsgereedschappen voor hout en verwante materialen. “Daarnaast bieden we de hoogste kwaliteit en optimale oplossingen voor automatiseringsbehoeften”, aldus Paul Borgmans. “In tegenstelling tot onze concurrenten richten we ons uitsluitend tot de professionele markt. Jarenlang werd ons merk verdeeld door een dealer. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn en onze naam sterker in de markt te plaatsen, werd in 2017 BeA Belgium opgericht. Sindsdien benutten we alle kansen om onze firma en producten in de kijker te zetten.”

Tevreden standhouder

Vrij snel ontdekte BeA Belgium dat de Dag van de Afwerking hiertoe een erg interessant platform biedt.  “Dit jaar hebben we opnieuw aan dit evenement deelgenomen, en ook deze keer werden de verwachtingen volledig ingelost”, aldus Paul Borgmans. “We hebben flink wat gereedschappen verkocht en genereerden een groot aantal leads. Bovendien hoorden we wel vaker dat vaklui blij waren ons ‘terug te vinden’. Eens een BeA-fan, altijd een BeA-fan. Nu, het succes is volledig aan de organisatie toe te schrijven. Zij zorgt voor een professioneel publiek dat echt geïnteresseerd is. Dankzij de vele demonstraties is het bovendien een dynamische vakbeurs. Tenslotte is de gratis catering werkelijk een meerwaarde want het laat bezoekers en standhouders toe zich echt welkom voelen. Het ziet er dus naar uit dat we ook volgend jaar present zullen zijn.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details