NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Succesformule van innovatie, efficiëntie en rendement – Honderd jaar kwaliteit en beschikbaarheid voor de klanten
De nestingmachine kan je ook inzetten voor de productie van deurbladen en blokkaders.

Succesformule van innovatie, efficiëntie en rendement – Honderd jaar kwaliteit en beschikbaarheid voor de klanten

Naast efficiëntie en rendement is ook een betere ergonomie voor de klanten en machineoperatoren belangrijk in die ontwikkeling. Minder manipulaties, meer comfort, meer interne communicatie en minder beschadigingen van delicate decors.

Om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen die inspelen op de vraag van de klanten, beschikt Philips Constant over een uitgebreide R&D-afdeling. “Die verzorgt de engineering en productieflow in dialoog met onze klanten”, klinkt het. “Bijna dagelijks helpen we klanten bij het ontwerp of optimalisatie van hun bestaande of nieuwe productie. Verder investeren we in servicemonteurs en projectingenieurs om onze projecten te realiseren en onze klanten te boosten naar een hogere productieoutput. Onze nestingoplossingen sluiten naadloos aan bij deze visie.”

Holz-Her Dynestic 7535 5-assige nestinglijn.

Trendsetter

Acht jaar geleden introduceerde Philips Constant nestingproductie op de Belgische markt. Vandaag zijn ze marktleider in deze technologie met topreferenties in alle industrieën. “Holz-Her Dynestic vijfassig CNC-bewerkingscenter voor nesting is een commercieel succes. Nesting is de productiemethode van de toekomst en combineert opdelen en CNC-bewerkingen”, zegt Thibaud Philips van Philips Constant. “In deze manloze productiecyclus worden de meubelonderdelen tot viermaal sneller en met een hogere precisie geproduceerd.”

De Holz-Her nestingmachines hebben in standaarduitvoering een gebruiksvriendelijke machinesoftware Campus. Bovendien zijn ze compatibel met alle beschikbare ontwerpsoftware op de Belgische markt. De onderdelen worden ingelezen in de Holz-Her nestingsoftware Betternest. Alle intelligentie voor nestingproductie, zoals het aansturen van onderliggende vacuümzones en labelprinters, wordt zo met een muisklik gestart.

In 2020 nam Philips Constant onder meer de nieuwe flexibele productielijn voor Mintjens Group in Westmalle in bedrijf.

Van horizontale verbindingen tot binnenafwerking

Naast de gepatenteerde verbindingssystemen van Holz-her, kunnen bovendien alle demonteerbare verbindingssystemen probleemloos worden gefreesd. Na de nestingcyclus, gaan de werkstukken naar de kantenaanlijmmachine en zijn ze klaar voor montage of verpakking.

De nestingmachine kan dus ingezet worden voor meubelplaten. Maar de machine komt helemaal tot haar recht wanneer ze ook gebruikt wordt voor de productie van binnendeuren. Deurbladen worden op vacuümzuigers opgespannen en deuromkastingen kunnen manloos uit mdf- of multiplexplaten worden gefreesd. “We hebben doorheen de jaren verschillende referenties opgebouwd”, klinkt het nog. “En dat in uiteenlopende industrieën zoals gevelbekleding, trappen, kunststoffen en non-ferro.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details