NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Straffe machinepromo’s en Highland games in oktober

Straffe machinepromo’s en Highland games in oktober

Nu we, na ruim anderhalf jaar van beperkingen, eindelijk weer iets mogen organiseren, hangt DB&S een volledige maand alle mogelijke slingers buiten. Na een kleinschalige viering vorig jaar voor het 25-jarig bestaan van het bedrijf, betrekken ze zo alle (toekomstige) klanten alsnog in de feestelijkheden. Voor de gelegenheid is oktober actiemaand bij DB&S Machines. Marketing medewerker Kristof Deman licht de planning toe: “We starten op vrijdag 1 oktober met onze promoties en eindigen zondag 31 oktober met een heerlijke barbecue en tombola- uitreiking. In de dagen ertussen houden we een groot aantal evenementen, acties, info-momenten en promoties. In dit artikel ontdek je er al een aantal, maar houd zeker onze website en sociale media in de gaten om niets te missen.”

Promo op één machine per week

Per week zet DB&S één type machine in de kijker. Dat model van machine krijgt dan een promotie om ‘u’ tegen te zeggen. Een hoogstaande promotie op een kwaliteitsvolle machine van een topmerk. DB&S Machines heeft het dan natuurlijk over Hammer, Felder, Format4 en OTT. “Let op: deze actie is telkens maar een week geldig. Volg dus zeker al onze kanalen op de voet en wacht niet te lang, zodat je deze unieke promoties niet misloopt.”

Live rondleidingen bij Felder en OTT in Oostenrijk.

DB&S Machines kijkt in de maand oktober ook twee keer live mee bij zijn leveranciers. Via een groot scherm in de feesttent kan je zo op dinsdag 12 oktober bij Felder en op donderdag 28 oktober bij OTT een live-rondleiding krijgen. Het geeft je een unieke inkijk bij deze machinebouwers en toont je waar deze kwalitatieve en hoogstaande machines juist geproduceerd worden. Schrijf je hiervoor in en kijk mee vanuit de ruime tent met een hapje en een drankje.

Houtbewerking extra in de kijker.

Ontdek nooit eerder getoonde nieuwigheden

De wereld stond en staat niet stil. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe zaken om het gebruiksgemak en de snelheid van de houtbewerker verder te optimaliseren. Ook DB&S en zijn leveranciers hebben niet stil gezeten. “We kunnen dan ook met trots aankondigen dat we tijdens deze oktobermaand een aantal nieuwigheden kunnen presenteren aan de gedreven vakman in België”, zegt Kristof Deman enthousiast. “Elke week zal je wel iets nieuws kunnen ontdekken en bekijken in onze showroom in Hooglede-Gits. De grote onthullingen volgen later, maar verwacht je alvast aan zaken op vlak van AR (Augmented Reality), veiligheden op paneelzagen en gebruiksgemak van kantenlijmers.”

Doe mee met de DB&S Highland games

Dat het niet altijd alleen over houtbewerkingsmachines moet gaan en DB&S ook graag plezier maakt, weten de klanten ondertussen al. Ook tijdens een feestelijke actiemaand kan een gezonde dosis fun dus niet ontbreken. Op zaterdagnamiddag 9 oktober zijn er de DB&S Highland games, een netwerk- en sportmoment voor de gedreven houtbewerker.

“Bij Highland Games denk je ongetwijfeld aan kilts, doedelzakspeler en die typische Schotse uitbundige sfeer. Check! Je denkt misschien ook aan whisky? Daar zorgen we voor! Schrijf je in als ploeg van maximaal 4 personen (minder mag natuurlijk ook) en amuseer je tijdens dit ontspannend evenement.” Inschrijven kan via https://www.dbs-machines.be/nl/info-en-inschrijving-highland-games/ of via mail naar kristof.deman@dbs-machines.be.

Meer info over de actiemaand of steeds op de hoogte van het aanbod van DB&S? Surf naar dbs-machines.be en schrijf je in voor de nieuwsbrief.  En houd natuurlijk ook de sociale mediakanalen (Facebook, LinkedIn en Instagram) in de gaten voor de verslagen met sfeerfoto’s.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details