NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
State-of-the-artsoftware voor de schrijnwerkerij
Een goede informatica-oplossing bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.

State-of-the-artsoftware voor de schrijnwerkerij

Of je nu keukenbouwer, interieurinrichter, schrijnwerker of meubelmaker bent, met de CAD/CAM softwareoplossingen van CBA zit je altijd goed.

CBA is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in informatica-oplossingen voor de ambachtelijke en industriële schrijnwerkerij. Tal van Belgische en Nederlandse bedrijven gebruiken hun toegepaste softwarepakketten. De kmo verdeelt state-of-the-artsoftwareoplossingen voor de meubel- en trappenproductie. Om een optimaal rendement uit je gekozen oplossing te garanderen ondersteunt CBA je steevast met een aangepaste opleiding.

Met CABINET VISION biedt CBA een toonaangevende en zo volledig mogelijke softwareoplossing voor het ontwerpen en produceren van allerlei soorten meubilair aan. In enkele muisklikken realiseer en produceer je een geheel project. 3D-rendering, optimalisatie, kostprijscalculatie, stuklijsten en rapporten incluis. Alle programma’s en etiketten worden automatisch en dynamisch gegenereerd. Zowel voor klassieke CNC’s als voor zagen en voor nesting machinecenters. In de nieuwste versie – beschikbaar vanaf 2021 – bepaal je zelf welke opties en modules je wilt aanschaffen om het perfecte eindresultaat te bereiken.

Voor de trappenproductie is Compass Software, in het bijzonder TOPSTAIR, al vele jaren een begrip. De functionaliteit werd speciaal afgestemd op de Belgische markt en dit aan een zeer competitieve prijs. De uitgebreide technische mogelijkheden, die je snel en uiterst nauwkeurig bedient, maken van TOPSTAIR de ultieme oplossing voor de trappenproductie.

Ondersteuning bij productie

Om de productie van trappen, de schrijnwerkerij en de fabricage van geprefabriceerde betonelementen efficiënt te ondersteunen, biedt CBA ook de SL-LASER projector aan. Met deze laserprojector beschik je als gebruiker over een volledige oplossing voor het positioneren van onderdelen op machine- of lijmtafels. Voor alle specifieke CNC-sturingen is ALPHACAM dan weer de aangewezen oplossing. Alle noodzakelijke functies voor het CNC-beheer van de meest complexe machinebewerkingen zijn beschikbaar in dit softwarepakket.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details