Platform voor de interieurbouwbranche
Software

State-of-the-artsoftware voor de schrijnwerkerij

Bij het ontwerp en de productie van meubilair of trappen komt heel wat kijken. Het staat of valt met het juiste softwarepakket. Een goede informatica-oplossing bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.

CV-core-cabinet-0 kopiëren
Een goede informatica-oplossing bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.

Tekst en beeld: CBA

20 januari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Of je nu keukenbouwer, interieurinrichter, schrijnwerker of meubelmaker bent, met de CAD/CAM softwareoplossingen van CBA zit je altijd goed.

CBA is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in informatica-oplossingen voor de ambachtelijke en industriële schrijnwerkerij. Tal van Belgische en Nederlandse bedrijven gebruiken hun toegepaste softwarepakketten. De kmo verdeelt state-of-the-artsoftwareoplossingen voor de meubel- en trappenproductie. Om een optimaal rendement uit je gekozen oplossing te garanderen ondersteunt CBA je steevast met een aangepaste opleiding.

Met CABINET VISION biedt CBA een toonaangevende en zo volledig mogelijke softwareoplossing voor het ontwerpen en produceren van allerlei soorten meubilair aan. In enkele muisklikken realiseer en produceer je een geheel project. 3D-rendering, optimalisatie, kostprijscalculatie, stuklijsten en rapporten incluis. Alle programma’s en etiketten worden automatisch en dynamisch gegenereerd. Zowel voor klassieke CNC’s als voor zagen en voor nesting machinecenters. In de nieuwste versie – beschikbaar vanaf 2021 – bepaal je zelf welke opties en modules je wilt aanschaffen om het perfecte eindresultaat te bereiken.

Voor de trappenproductie is Compass Software, in het bijzonder TOPSTAIR, al vele jaren een begrip. De functionaliteit werd speciaal afgestemd op de Belgische markt en dit aan een zeer competitieve prijs. De uitgebreide technische mogelijkheden, die je snel en uiterst nauwkeurig bedient, maken van TOPSTAIR de ultieme oplossing voor de trappenproductie.

Ondersteuning bij productie

Om de productie van trappen, de schrijnwerkerij en de fabricage van geprefabriceerde betonelementen efficiënt te ondersteunen, biedt CBA ook de SL-LASER projector aan. Met deze laserprojector beschik je als gebruiker over een volledige oplossing voor het positioneren van onderdelen op machine- of lijmtafels. Voor alle specifieke CNC-sturingen is ALPHACAM dan weer de aangewezen oplossing. Alle noodzakelijke functies voor het CNC-beheer van de meest complexe machinebewerkingen zijn beschikbaar in dit softwarepakket.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%