Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
SchrijnwerkSectornieuws

Spoelbakken die keukens echt uniek maken

Soms zit het geheim van een echt uniek interieur verscholen in details. Zoals unieke spoelbakken en bijhorend kraanwerk in keukens. Wie op dat vlak innovatie met duurzaamheid wil combineren, is bij Linum Europe aan het juiste adres. Deze distributeur van materiaal voor grootkeukens en horeca bewandelt sinds kort ook het pad van de interieurbouwer. En […]

naamloos-2-kopieren-1

31 juli 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Soms zit het geheim van een echt uniek interieur verscholen in details. Zoals unieke spoelbakken en bijhorend kraanwerk in keukens. Wie op dat vlak innovatie met duurzaamheid wil combineren, is bij Linum Europe aan het juiste adres. Deze distributeur van materiaal voor grootkeukens en horeca bewandelt sinds kort ook het pad van de interieurbouwer. En dit met het bijzonder interessante gamma Pure dat qua naam alvast de nagel op de kop slaat.

Al vele jaren is Linum Europe een geprefereerde partner van specialisten die zich op de bouw van industriële grootkeukens toeleggen. “We wilden al langer onze kennis en expertise naar andere doelgroepen uitbreiden”, vertelt marketingmanager Robbie Naessens. “Met de introductie van het Pure-assortiment konden we deze ambitie waarmaken. Deze serie spoelbakken en bijhorende kranen van Europese makelij speelt perfect in op de wensen van interieurbouwers en schrijnwerkers die zich met uniek maatwerk in de markt positioneren.”

De Pure R12 reeks is ook verkrijgbaar met een krasbestendige PVD gunmetal coating in drie kleurafwerkingen.

 

Nieuwe gamma onder de loep

Pure kenmerkt zich door een superieure kwaliteit en door oog voor detail. “Er zijn meerdere uitvoeringen die standaard in rvs 18/10 met gladde zijdeglans afwerking verkrijgbaar zijn”, vervolgt Robbie Naessens. “Daarbovenop kunnen we op vraag de spoelbakken van een kras- en vlekbestendige PVD gunmetal coating voorzien, en dit in de afwerkingskleuren goud, antraciet of koper. Er is keuze tussen modellen met een radius van 12 en 15 millimeter. Verder is er de Maronia in hitte- en schokbestendig geborsteld rvs, een reeks spoelbladen met strakke lijnen die zich mooi in de hedendaagse keukens laat inpassen. Kenmerkend aan dit product zijn het effen afdruipvlak en de elegante vierkante afvoeren. Natuurlijk zijn er ook bijhorende kranen. Deze kenmerken zich vooral door een elegant, tijdloos en praktisch design. De Cigno eengreepsmengkranen met rond design zijn zowel in rvs als met een PVD gunmetal coating beschikbaar. Daarnaast zijn er nog de Emblemo en Imposto eengreepsmengkranen in geborsteld rvs met recht design.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%