Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Producten

Spiegelvlak met laminaat

IMG_6745

13 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Tijdens Prowood kon je heel wat materiaal en ook jezelf zien op de stand van Smeets Trading. In een reflecterende laminaatwand. De leverancier van kantenband, lijmen en reinigingsmiddelen pakte uit met Crystal glaslaminaten en Briljant hoogglans laminaten. 

Niet enkel voor de bezoekers, maar ook voor de medewerkers zijn de glas- en hoogglans laminaten vrij nieuw. Smeets Trading heeft namelijk een proefproject lopen voor de Belgische markt. Prowood was de geschikte plek om die voor te stellen.

Al moesten de spiegellaminaten het podium delen. “Onze kettingplaatreiniger had ook veel succes”, weet zaakvoerder Kristof Smeets. “De aanvoerband van de kantenlijmmachines worden vuil door veelvuldig gebruik. We hebben een product in ons gamma om die eenvoudig te poetsen. Daar was tijdens Prowood veel vraag naar.” 

Smeets Trading
Op de beursstand illustreerden platenmonsters en demovideo’s de mogelijkheden van het productgamma.

Groot publiek op korte periode
Op de beursstand illustreerden platenmonsters en demovideo’s de mogelijkheden van het productgamma. Sinds de oprichting van zijn firma in 2006 staat Prowood met stip op de agenda van Kristof. Enerzijds om de naamsbekendheid verder uit te bouwen, anderzijds om de persoonlijke band met de bestaande klanten aan te halen.

“Persoonlijk contact is voor ons sowieso van groot belang. We staan dicht bij onze klanten en zijn direct aanspreekbaar”, aldus Kristof Smeets. “Bovendien is Prowood dé plek om contacten te leggen met nieuwe klanten. Op enkele dagen tijd ontmoet je honderden bezoekers. En met succes: de eerste bestellingen naar aanleiding van de beurs zijn al binnengelopen. Die leads allemaal zelf vinden en op bezoek gaan, neemt veel langer in beslag.”   

Smeets Trading
De kettingplaatreiniger had veel succes.

Tekst: Stephanie Demasure   Beeld: Smeets Trading

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details