NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Solid surface-aanbod naar een hoger niveau

Solid surface-aanbod naar een hoger niveau

Al acht jaar lang werkt houtspecialist Cras met solid surface voor allerlei uiteenlopende interieurprojecten. De houtgroep met Waregemse roots vat nu een nieuw hoofdstuk aan en introduceert HI-MACS in het gamma. Een nieuw, kwalitatief materiaal met weer nieuwe mogelijkheden.

In 2012 introduceerde Cras solid surface in het aanbod interieurproducten. Het bleek al snel een uiterst veelzijdig, duurzaam en kwalitatief materiaal te zijn. “Dat het bovendien ook nog eens stijlvol en onderhoudsvriendelijk is, is mooi meegenomen”, zegt marketingmanager Johan Demeyere. “Onze klanten konden al heel wat knappe projecten realiseren met solid surface. In de zorgsector, retail en de horeca. En ook ontelbaar veel badkamers en keukens. Tijdens opleidingen ontdekten onze klanten de quasi onbeperkte verwerkingsmogelijkheden van het materiaal, gebogen en naadloos verlijmd.”

moodboard_1_rgb_300dpi-kopieren

De kleuren en texturen maken HI-MACS zowat overal inzetbaar.

 

Cras Woodshops voelde aan dat dit innovatieve materiaal nog niet aan het einde van haar mogelijkheden zat en ging daarom een nieuw partnership aan. Met HI-MACS halen ze een vooruitstrevend merk in solid surfacetoepassingen aan boord. “HI-MACS biedt haast onuitputbare ontwerpmogelijkheden en dat aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt”, zegt Demeyere. “Cras wil samen met HI-MACS het gebruik van solid surface verder verspreiden en professionaliseren. We blijven investeren in onze positie als partner van de interieurvakman. Onder meer door een nieuwe installatie voor het verlijmen van plaatmateriaal en een nieuwe deuren inkastinstallatie.”

hi-macs_kitchen_sink_cs204-cs604_close-up_300dpi_rgbent_id386-kopieren

HI-MACS is zeer makkelijk in onderhoud waardoor het materiaal zich ook leent voor keukentoepassingen, zoals kasten of het aanrecht.

 

Naadloos en kwalitatief

HI-MACS is een slim composietmateriaal van acryl, mineralen en natuurlijke pigmenten. Het is een glad, niet-poreus oppervlak dat zich uitstekend leent voor driedimensionale thermoforming en voor naadloos verlijmen. De meest complexe projecten worden zo eenvoudig werkelijkheid. Ontwikkelaar HG Hausys spendeerde twintig jaar aan het onderzoek naar de nieuwe thermocuretechnologie die HI-MACS zijn unieke eigenschappen en gemak in bewerking geeft. Daardoor is het bijvoorbeeld makkelijker te schuren en is het goed bestand tegen hitte. Als vakman vertaalt zich dat naar een enorme tijdsbesparing. Ook omdat je geen extra materialen nodig hebt om HI-MACS te bewerken. De gereedschappen waarmee je hardhout bewerkt, gebruik je ook voor deze solid surfaceplaten.

hi-macs_intense_ultra_main_visual-kopieren

HI-MACS leent zich uitzonderlijk goed voor thermoforming. Zo worden de wildste ideeën plots met gemak werkelijkheid.

 

Bovendien geniet je bij HI-MACS van een uitzonderlijk aanbod aan mogelijkheden. “De juiste kleur is essentieel voor een ontwerp. De mogelijkheden bij HI-MACS zijn haast onbeperkt: van een eenvoudige basistint over marmer- en betonimitaties tot een excentriek kleuraccent”, zegt Johan Demeyere. “Sommige kleuren en diktes hebben zelfs transparante eigenschappen. Perfect voor lampen of verlicht meubilair.”

hi-macs_bathroom_basin_cb503_close-up_300dpi_rgb-kopieren

Een naadloze en perfecte afwerking zijn verbluffend eenvoudig met HI-MACS.

 

Onuitputbaar gamma en ruime voorraad

Cras is exclusieve verdeler van HI-MACS in België. Om klanten vertrouwd te maken met het gamma zetten ze hun gekende troeven in. “We staan onze klanten bij met technisch advies in onze zestien woodshops”, licht Johan Demeyere toe. “Sommige materialen in de collectie vragen wel wat meer uitleg en die geven we onze klanten dan ook graag. We beschikken over heel wat verkoopondersteunend materiaal zoals kleurkaarten, stalen, een uitgebreide catalogus en technische documenten. Daarnaast bieden we opleidingen aan waarin klanten de kwaliteit en veelzijdigheid van HI-MACS ontdekken. Tot slot kunnen ze ook rekenen op een ruime voorraad van het hele assortiment. We verdelen HI-MACS sinds maart en zijn benieuwd naar de eerste projecten van onze klanten. HI-MACS is een uiterst hoogwaardig materiaal met heel wat mogelijkheden. De resultaten zullen ons allemaal verbluffen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details