NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Snoerloos werken voor extreme toepassingen
Dankzij deze baanbrekende innovatie kunnen gebruikers profiteren van een nieuw niveau van vermogen zonder halverwege in een project of job van machine te moeten wisselen.

Snoerloos werken voor extreme toepassingen

Dat laat de XR FLEXVOLT ADVANTAGE machines ook presteren voor de zwaarste toepassingen. Zo spaar je als vakman een machinewissel uit en heb je op slag een pak extra mogelijkheden in je handen.

Wanneer voor een veeleisende job een extra boost in vermogen nodig is, kan je rekenen op de DEWALT® XR® FLEXVOLT ADVANTAGE™. Deze revolutionaire technologie is zo ontworpen door de ingenieurs van DEWALT dat 18V XR machines met FLEXVOLT ADVANTAGE een XR FLEXVOLT accu herkennen en zo tot 77 procent meer vermogen leveren om de meeste extreme toepassingen te doorstaan.

Niet alleen zorgt dit waar nodig voor extra vermogen bij zware toepassingen, het vergroot bovendien de veelzijdigheid en de werktijd van het machine. Het stelt 18V XR machines in staat om meer toepassingen aan te kunnen en verhoogt de flexibiliteit en productiviteit van de professional aanzienlijk. Gil Van Meenen, Product Marketing Manager DEWALT: “Sinds we DEWALT 18V XR op de markt hebben gebracht, vertrouwen miljoenen professionals in de bouw op onze machines voor het vermogen en de werktijd die ze nodig hebben om talloze zware toepassingen tot een goed einde te brengen. Voor extreme toepassingen is er nu de XR FLEXVOLT ADVANTAGE. Dankzij deze baanbrekende innovatie kunnen gebruikers profiteren van een nieuw niveau van vermogen zonder halverwege in een project of job van machine te moeten wisselen. Waar en wanneer ze dat nodig hebben.”

Vier nieuwkomers in het XR FLEXVOLT ADVANTAGE gamma.

Vier nieuwkomers in het machinegamma

DEWALT heeft de XR FLEXVOLT ADVANTAGE technologie geïntegreerd in vier nieuwe, geavanceerde machines die beschikbaar zijn sinds februari 2021. Elk model combineert de kracht van gesnoerd met de vrijheid van snoerloos. De machine is uitgerust met een elektronische module die de aanwezigheid van een XR FLEXVOLT accu detecteert, en met een efficiënte, Brushless motor die de meest veeleisende toepassingen tot een goed einde brengt.

De krachtige cirkelzaag DCS573 heeft een onbelast toerental van 5.800 tpm, een zaagdiepte van 67 millimeter, een efficiënte stofafzuiging, sleutelvrije diepte-instelling en een elektronische veiligheidsrem. Hij levert tot 77 procent meer vermogen wanneer een XR FLEXVOLT 6.0Ah accu is aangesloten, voor extreme toepassingen zoals langszagen, afschuinen of heavy-duty houtzagen.

Schroef-/klopboormachine DCD999 is speciaal ontworpen voor snelheid en duurzaamheid. Hij is uitgerust met een verbeterde overbrenging met drie snelheden, een robuuste 13 millimeter metalen boorkop met carbide inserts, een verlengde zijhandgreep voor toepassingen met hoog koppel, en een ledlamp met drie standen. Deze veelzijdige klopboormachine levert tot 42 procent meer vermogen bij gebruik van een XR FLEXVOLT 6.0Ah accu.

De reciprozaag DCS386 is uitgerust met een krukasaandrijving voor een soepelere, efficiëntere werking en minder trillingen. Hij heeft een indrukwekkend onbelast toerental van 3.000 spm, en levert tot de helft extra vermogen voor zagen van harde materialen zoals heavy-duty steigerbuizen.

Haakse slijper DCG409, tot slot, maakt deel uit van het DEWALT Perform & Protect™ programma, en heeft daarom geavanceerde bescherming voor de gebruiker, zoals een geïntegreerde motorrem, antiterugslagbeveiliging, een elektronische koppeling E-Clutch™, een herstartbeveiliging en een soft start. In combinatie met een XR FLEXVOLT 6.0Ah accu levert de haakse slijper tot 54 procent meer kracht en vermogen voor ongeëvenaarde prestaties, met tot de helft meer materiaalverwijdering.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details