NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Sneller en efficiënter maatwerk produceren
CABINET VISION is een compleet softwarepakket voor de schrijnwerkerij.

Sneller en efficiënter maatwerk produceren

Time is money. Dat geldt zeker ook voor interieurbouwers. Met CABINET VISION bespaar je tijd in elke fase van je project. Van ontwerp tot het aansturen van je CNC-machines. Ook voor complexe ontwerpen en technische uitvoeringen.

CBA verdeelt software op maat van schrijnwerkers. Daarmee maken ze het de interieurbouwer makkelijker en aangenamer om elke dag hun klanten op hun wenken te bedienen. CABINET VISION is een compleet softwarepakket voor de schrijnwerkerij. Het volledig geïntegreerde CAD/CAM-programma voor meubelontwerp en productie is modulair en past zich optimaal aan je actuele behoeftes aan.

De doorgedreven modelleringstechniek creëert in no time fotorealistische 3D-beelden op het scherm.

Van ontwerp tot afwerking

De voordelen van CABINET VISION ervaar je al bij de eerste schetsen van je ontwerp. De software laat je toe snel en eenvoudig alle soorten meubilair en interieurinrichtingen digitaal uit te tekenen. De doorgedreven modelleringstechniek creëert in no time fotorealistische 3D-beelden op het scherm. En daar stopt het niet: CABINET VISION voegt meteen de technische informatie toe voor je medewerkers in de werkplaats. Zo maak je complexe zaken eenvoudig, zonder grote moeite.

Om het maximale uit dit softwarepakket te halen, voeg je de modules toe die relevant zijn voor jouw projecten. Zo is er onder meer Core Cabinets of Core Closets voor basismuebels, xOptimizer om het materiaalgebruik te optimaliseren en xSaw specifiek voor CNC-zagen. In een modern atelier met een CNC-gestuurde productie kan xMachining sowieso niet ontbreken. Nog meer ontdekken wat dat in de praktijk allemaal betekent? Vraag online je demoversie van CABINET VISION aan en ervaar zelf hoe je tijd bespaart en je winst verhoogt.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details