Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Software

Sneller en efficiënter maatwerk produceren

webimage-EDA3F180-A95B-44B2-899117F07848B2C5
CABINET VISION is een compleet softwarepakket voor de schrijnwerkerij.

Tekst | Stephanie Demasure

Beeld | CBA

14 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Time is money. Dat geldt zeker ook voor interieurbouwers. Met CABINET VISION bespaar je tijd in elke fase van je project. Van ontwerp tot het aansturen van je CNC-machines. Ook voor complexe ontwerpen en technische uitvoeringen.

CBA verdeelt software op maat van schrijnwerkers. Daarmee maken ze het de interieurbouwer makkelijker en aangenamer om elke dag hun klanten op hun wenken te bedienen. CABINET VISION is een compleet softwarepakket voor de schrijnwerkerij. Het volledig geïntegreerde CAD/CAM-programma voor meubelontwerp en productie is modulair en past zich optimaal aan je actuele behoeftes aan.

De doorgedreven modelleringstechniek creëert in no time fotorealistische 3D-beelden op het scherm.

Van ontwerp tot afwerking

De voordelen van CABINET VISION ervaar je al bij de eerste schetsen van je ontwerp. De software laat je toe snel en eenvoudig alle soorten meubilair en interieurinrichtingen digitaal uit te tekenen. De doorgedreven modelleringstechniek creëert in no time fotorealistische 3D-beelden op het scherm. En daar stopt het niet: CABINET VISION voegt meteen de technische informatie toe voor je medewerkers in de werkplaats. Zo maak je complexe zaken eenvoudig, zonder grote moeite.

Om het maximale uit dit softwarepakket te halen, voeg je de modules toe die relevant zijn voor jouw projecten. Zo is er onder meer Core Cabinets of Core Closets voor basismuebels, xOptimizer om het materiaalgebruik te optimaliseren en xSaw specifiek voor CNC-zagen. In een modern atelier met een CNC-gestuurde productie kan xMachining sowieso niet ontbreken. Nog meer ontdekken wat dat in de praktijk allemaal betekent? Vraag online je demoversie van CABINET VISION aan en ervaar zelf hoe je tijd bespaart en je winst verhoogt.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details