NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Snelle doorlooptijd voor maatmeubilair

Snelle doorlooptijd voor maatmeubilair

De totaalinrichting van een hotel, apotheek of voetbalstadion? Daar weet Schevenels Project Interieurs wel raad mee. Volgens een strakke timing en met meer dan 50 jaar ervaring richt de firma professionele ruimtes in, van casco gebouw tot oplevering.

De ervaring en kwalitatieve afwerking van Schevenels laat zich lezen in spraakmakende referenties als de Ethias Arena, het Bosuilstadion, Toyota Europe en Floralux. Met een uitgebreide productieafdeling in Heusden-Zolder en teams in Willebroek en Kortrijk bedient de interieurbouwer gans Vlaanderen van maatwerk. Deels in samenwerking met interieurarchitecten, maar indien gewenst ontwerpt Schevenels ook helemaal zelf. Met twee zusterbedrijven in Willebroek en Turnhout bedient het ook de particuliere markt.

Veelzijdige lakkerij
Om ten volle aan de verwachtingen en noden van de klanten te voldoen, heeft Schevenels een eigen lakkerij. De op maat gemaakte meubelen krijgen er snel de gewenste kleuren. “Onze lakkerij zorgt mee voor de korte doorlooptijd en snelle oplevering van onze projecten”, weet zaakvoeren Rik Walraevens. “Precies omdat we B2B werken, is een vlot verloop cruciaal. De zaak moet zo snel mogelijk terug open kunnen. Daar slagen we ook in, onder meer dankzij onze leverancier van lakkerijproducten.”

Het volledige gamma verven en lakken vindt Schevenels Interieur Projects al ruim tien jaar bij Sherwin-Williams / ARTI. De samenwerking verloopt via dealer PROFCOAT. Walraevens: “We hebben er een vast aanspreekpunt en PROFCOAT ontzorgt ons volledig. Ook voor kleine hoeveelheden van specifieke kleuren worden we binnen de 48 uur beleverd. Het is onze onestopshop met een persoonlijke aanpak en een snelle levering.”

Tekst: Stephanie Demasure  Beeld: Sherwin Williams

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details