NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Slimme toegangscontrole. Meer vrijheid en veiligheid

Slimme toegangscontrole. Meer vrijheid en veiligheid

Iedere eigenaar van om het even welk gebouw wil weten wie bij hem over de vloer komt, bij voorkeur aan de hand van een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem en zonder dat hierbij aanpassingen aan het elektriciteitsnet hoeven te gebeuren. Bovendien wil hij zijn toegangscontrole op elk moment en vanop afstand kunnen beheren, bedienen en indien nodig aanpassen. Met onder meer exivo en evolo smart beantwoordt dormakaba aan deze wens, met oog voor een optimale veiligheid, flexibiliteit en vrijheid.

dormakaba is in 2015 ontstaan uit de fusie van Dorma en Kaba, twee gevestigde waarden in de bouwwereld, vooral door de deurdrangers (deursluiters), toegangsbeveiligingsoplossingen en automatische deuren. Voortbouwend op de anderhalve eeuw ervaring van beide partners op het vlak van veiligheid en duurzaamheid, ontwikkelde dormakaba zich tot een veelzijdige specialist in toegangsoplossingen en toegangsbeveiliging van gebouwen en ruimtes in diverse sectoren en gebouwtypes, met alle gebruikscomfort van dien.

Wanneer bijvoorbeeld een loodgieter bij jou een herstelling moet uitvoeren terwijl je zelf niet ter plaatse kan zijn of als je een overzicht wil behouden van de constant wisselende aanwezigheden in een coworking space, dan reikt exivo je hiervoor de gedroomde oplossing aan. Via de cloud verleen je je bezoekers toegang tot het gebouw of de ruimte in kwestie, waarbij ze op hun smartphone een code ontvangen om de deur mee te openen. “Hiertoe kan je exivo bijvoorbeeld verbinden met een online reserveringssysteem dat automatisch codes verzendt, of je kan zelf op ieder moment een code sturen naar je bezoeker, zonder dat je hiervoor eigen software hoeft te installeren”.

evolo smart van dormakaba.

Tijdmanagement

exivo helpt je je werkplek optimaliseren en ook zonder jouw aanwezigheid draaiende houden. Het systeem werkt feilloos in gedeelde werkruimtes zonder receptionist of iemand die ter plaatse toegang moet verlenen en biedt iedereen alle vrijheid, veiligheid en controle om te komen en gaan wanneer hij of zij wil. Een belangrijk voordeel hierbij is het tijdelijke tijdmanagement waarin elk toegangsmedium voor een bepaalde tijdsspanne kan geconfigureerd worden.

De uiterst gebruiksvriendelijke applicatie laat toe om iedereen vanop afstand tijdelijk of permanent toegang te verlenen en tegelijk een duidelijk overzicht te behouden. De dashboardfunctie biedt namelijk een globaal overzicht en geeft inzicht in de situatie van elke deur afzonderlijk, in realtime. Zo kan elke bedrijfsruimte zonder sleutels optimaal worden beveiligd. Het maakt daarbij niet uit of het om een manueel bediende deur, een automatische of bijvoorbeeld een fysieke barrière gaat.

Een modern en slim toegangscontrole- en vergrendelingssysteem als hedendaagse deuroplossing. (Beeld: Maik Goering)

evolo smart of exivo

Als je veeleer een vaste groep van geregistreerde gebruikers toegang moet kunnen verlenen, doe je een beroep op evolo smart en exivo. Je verleent hen toegang via een app op hun smartphone, waarbij je de rechten voor ieder gebouw of elke ruimte makkelijk zelf kan aanpassen. Een systeem met sleutels, kaarten of badges is eveneens perfect mogelijk, want dormakaba garandeert een installatie op maat van de beheerder en de gebruikers.

Met exivo en evolo smart biedt dormakaba een modern en slim toegangscontrole- en vergrendelingssysteem aan, dat voor een hedendaagse deuroplossing zorgt, zonder dat je zelf nog aanwezig hoeft te zijn. Kortom, dormakaba wordt je nieuwe online receptionist!    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details