NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Slimme systemen voor toegangscontrole

Slimme systemen voor toegangscontrole

Of het nu voor een kantoorgebouw, ziekenhuis, productieafdeling of winkel is: als eigenaar van een gebouw weet je graag wie er binnen en buiten loopt. Liefst zonder gedoe met kabels en met de flexibiliteit om de toegangscontrole zelf aan te passen. Vanop afstand en eenvoudig. Met exivo en evolo smart biedt dormakaba twee innovatieve oplossingen.

Dormakaba, onstaan uit de fusie van DORMA en KABA in 2015 is een allroundpartner voor toegangsoplossingen en -beveiliging van gebouwen en ruimtes, zowel voor particulieren als voor professionelen. “Met exivo en evolo smart bieden we twee toegangscontrole oplossingen die je volledig vanop afstand beheert en bedient. Het gebruiksgemak dat de hedendaagse professional nodig heeft”, zegt marketingverantwoordelijke Antony Vandeplas.

Onvoorwaardelijke flexibiliteit

Een coworkingruimte met wisselende bezetting of een technieker die een klus komt uitvoeren wanneer je er zelf niet bent: twee scenario’s waarin exivo een ideaal systeem is.  Via de cloud geef je bezoekers toegang.  Ze krijgen een code op hun mobiele telefoon waarmee ze de deur ontgrendelen.  “Je kan exivo bijvoorbeeld koppelen aan een online reservatiesysteem dat automatisch codes uitstuurt.  Of je kan op het moment zelf een code bezorgen aan je bezoeker. Zonder eigen software te moeten installeren”.

Mobiele toegang

Wie eerder een vaste groep mensen toegang moet verlenen, vindt in zowel evolo smart als in exivo een geschikt alternatief.  Via een app op hun smartphone krijgen de geregistreerde gebruikers toegang.  Je past de rechten voor elk gebouw of elke ruimte gemakkelijk zelf aan. Indien je een voorkeur hebt voor een systeem met kaarten of badges kan dat natuurlijk ook. “Onze partners en dormakaba zorgen steeds voor een installatie op maat van de beheerder en de gebruikers.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details