NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Showroom biedt heel wat nieuws

Showroom biedt heel wat nieuws

Wie al eens in de showroom van DB&S Machines was in Hooglede-Gits weet dat er een uitgebreid aanbod van machines aanwezig is. Meer nog: ze staan klaar voor een demo. Als klant word je er goed ontvangen en wordt de tijd genomen om je alles piekfijn uit te leggen en te tonen. De geldt ook voor enkele nieuwe machines, die nog niet eerder te ontdekken waren in de showroom.

Er staat momenteel een aantal machines demo-klaar, die nog niet eerder te zien waren in de showroom. (Beeld: Raisa Vandamme)

Een showroom met moderne machinerie leeft. Die van DB&S Machines toch alleszins. Sommige machines worden verkocht en verdwijnen uit het gebouw. Tegelijak betekent dat ruimte voor andere houtbewerkingsmachines. Zo staan er momenteel een aantal machines demo-klaar, die nog niet eerder te zien waren in de showroom. Het team van DB&S stelt ze met veel plezier en trots aan je voor tijdens je bezoek.

Breedbrandschuurder finish 1352 van Format4

De nieuwe finish 1352 en  finish 1353 breedbandschuurmachines van Format4 (onderdeel van de Felder-Group) overtuigen met unieke flexibiliteit. Als 2- of 3-bandschuurmachine. Je bepaalt namelijk zelf de samenstelling van de bewerkingseenheden. Deze vrije configuratie van de aggregaten maakt een optimale aanpassing aan de toepassing mogelijk en garandeert op die manier de hoogste efficiëntie en maximale tijdwinst. Deze breedbandschuurders zijn uitgerust met een schaafasaggregaat met 1.350 millimeter bewerkingsbreedte aan de aanvoerkant van de machine. Via het handige en innovatieve scherm is deze machine zeer eenvoudig qua bediening. Dankzij de machinedetails, een kenmerk bij alle Format4 machines, heb je zeer korte ombouwtijden.

Pers HVP van Format4

Ook de nieuwe HVP persen van Format4 zijn nu te zien in de showroom van DB&S Machines. Kwalitatief hoogwaardig fineer persen is geen enkel probleem met de nieuwe koude of warme vlakke platenpersen van Format4. Tegen een goede prijs bovendien. Het verwarmingssysteem werkt met water, olie of Elkom elektro verwarmingsplaten. Deze pers is verkrijgbaar met een persdruk van 90 of 120 ton.

Combinatiemachines

Een vijfvoudige of tweevoudige combinatiemachine is nog altijd een van de meest gevraagde machines bij DB&S Machines. Dankzij hun ruimtebesparend karakter en snelle ombouwtijden zijn de combinatiemachines van Hammer en Felder gegeerd bij elke gedreven vakman. De Hammer combinatiemachine C3 31 was al even beschikbaar voor demo en daar zijn nu ook de Felder CF 531 en CF 741 bijgevoegd. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle machines die het werk gemakkelijker en lichter maken. Je kan ze momenteel allemaal in actie zien in de showroom in Hooglede-Gits.

Maak een afspraak

Over machines lezen is één ding, ze met eigen ogen in werking zien een ander. Enkel een demo toont je perfect welke troeven een houtbewerkingsmachine heeft en hoe ze jouw professionele activiteiten kan ondersteunen. Je vindt meer info op de site van DB&S Machines. Met vragen kan je ook steeds terecht bij de accountmanager van jouw regio. Of je maakt een afspraak voor een bezoek aan de showroom. Gereedschappen, accessoires en atelieruitrusting bestel je dan weer snel en gemakkelijk via de Felder E-shop (be.feldershop.com). Je bestellingen worden rechtstreeks bij jou geleverd vanuit Oostenrijk.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details