Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk

NL | FR

Sectornieuws

Schuifladeplatform nu met lichtsignatuur

P91_a
Homogeen ledlicht in opklikbare designprofielen: ‘AvanTech YOU Illumination’ geeft meubelen indien gewenst een eigen ledlichtsignatuur.

Tekst | Hettich

Beeld | Hettich

20 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Hoogwaardig en individueel in winkel en keuken

Individualiteit is de vrijheid om te kiezen. De groeiende megatrend van individualisering versterkt het verlangen van de klant naar persoonlijke vrijheid op het gebied van vormgeving, of het nu gaat om trendy shopdesign of om keuken- en woonkamermeubilair. Het schuifladeplatform AvanTech YOU van Hettich past door zijn aanpassingsvermogen precies bij deze tijdgeest. Nu heeft de fabrikant een aantrekkelijke designvariant aan het assortiment toegevoegd: met de ‘AvanTech YOU Illumination’ kan elke schuiflade zijn eigen individuele ledlichtsignatuur krijgen.

AvanTech YOU met ledlichtsignatuur: verlichte glazen inlays creëren voor sfeervolle effecten en een vleugje extravagantie.

Met schuifladesysteem AvanTech YOU kan individueel klantdesign qua kleur, formaat en materiaal zeer eenvoudig gerealiseerd worden. Zelfs in het standaardprogramma maakt het platform vele combinaties mogelijk voor meer ontwerpvrijheid. De slechts 13 millimeter smalle ladezijwand met onzichtbaar geïntegreerde frontverstelling maakt in elke uitvoering een elegant, onberispelijk design mogelijk.

Nu voorziet AvanTech YOU de meubelen indien gewenst zelfs van een eigen lichtsignatuur: homogeen ledlicht in 4.000 K in opklikbare designprofielen verlicht de open schuifladen van binnenuit of creëert voor sfeervolle accenten aan de buitenkant. Ook glazen inlays met gepolijste of geslepen rand kunnen zonder meer in het juiste licht worden gezet: de ledsignatuur zorgt voor speciale visuele effecten telkens als de schuiflade wordt uitgetrokken. 

Eenvoudig te monteren: de lichtlijst met homogeen ledlicht in 4.000 K kan eenvoudig op de AvanTech YOU ladezijwand worden geklikt.

De benodigde energie is afkomstig van een handig, oplaadbaar accupack. Hierdoor zijn ingewikkelde elektrische aansluitingen overbodig en kan het hoogwaardige design met lichtsignatuur montagevriendelijk en zonder extra technische inspanningen worden gerealiseerd. Sinds de eerste presentatie van ‘AvanTech YOU Illumination’ in het voorjaar tijdens de ‘HettichXperiencedays 2021’ heeft deze bijzondere designprestatie van Hettich al meerdere internationale prijzen gewonnen.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pieter-Jan Vansteelandt

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Interieurbouw & Schrijnwerk? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details