NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Scheidings- en reinigingsproducten

Scheidings- en reinigingsproducten

Een perfecte afwerking en een efficiënte uitvoering worden steeds belangrijker als vakman. Ook voor houtbewerkers. Robaco zet al drie generaties lang in op producten om precies dat te doen: snel en netjes werken met de juiste producten als hulpmiddel.

Als lijm- en kantenspecialist kan Robaco een ongeëvenaarde kennis voorleggen. “Logisch dat we dan ook op vlak van scheidings- en reinigingsmiddelen gepaste producten en oplossingen kunnen voorstellen”, vindt Bruno Vermote. “Speciale producten die je snel, proper en comfortabel laten werken dus. Zoals die van FSG Schäfer.”

Beschermen en reinigen

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zet Robaco actief in op een gamma om decoratieve meubelplaten te reinigen in het kader van kantafwerking, zowel manueel als machinaal. Ze verwijderen lijm- en stickerresten, potloodmarkeringen, vingerafdrukken en zo meer. Zoals scheidingsmiddelen die het aankleven van lijmresten en werkstukken aan persplaten of machines vermijden. Je vindt ze in vloeibare vorm om te spuiten of in pasta. 

Kunststofreiniger DN is een speciaal ontwikkelde reiniger voor manueel reinigen van kunststofplaten.

Kunststofreiniger DN is dan weer een speciaal ontwikkelde reiniger voor manueel reinigen van kunststofplaten. Dit product verwijdert probleemloos vlekken, lijmresten, potloodmarkeringen, stickerresten, enzovoort en heeft een aangename citrusgeur. DN reiniger droogt snel en zonder strepen. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter, 5 liter, 30 liter en in een handig spuitflacon van 1 liter.
Daarnaast is er ook een compleet gamma aan industriële reinigers voor kantenlijmers met automatisch gestuurde vernevelaars.

Totaalaanbod voor de houtbewerker

Bovenal staat Robaco voor een compleet gamma aan producten. Betrouwbare middelen die het volledige creatieproces eenvoudiger maken. Zo voorkomt het scheidingsmiddel TR8 – na het aanbrengen op boven- en onderzijde – dat overtollige lijm zich aan de plaatrand hecht. TR12 plus voorkomt dan weer hechting van lijmresten op de aandrukrollen. 

Het koelmiddel KM1 zorgt voor het afkoelen en uitharden van de lijmvoeg en finaal zorgt het reinigingsmiddel Type 925 plus dat de laatste onzuiverheden weggehaald worden van de plaatrand. Op deze manier is de klant zeker van een zeer snelle en vooral zuivere productie. Samen met Robaco en FSG Schäfer.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details