NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
‘Samen werken’ voor excellent eindresultaat

‘Samen werken’ voor excellent eindresultaat

Het succes van een interieurbouwer wordt in sterke mate bepaald door zijn toeleveranciers. Net daarom zweert ILB al jarenlang bij de producten van Sherwin Williams. Met deze fabrikant kiest het voor kwaliteitsvolle lakken, vernissen en beitsen, én krijgt het bedrijf toegang tot een enorme expertise over oppervlaktebehandeling. Onder meer hierdoor kon ILB zich op de markt positioneren als creatieve interieurbouwer die met elke uitdaging raad weet.

ILB uit Kasterlee is een interieurbouwer die de puntjes op de i zet. Alles kan in handen van deze onderneming worden gegeven: van afbraak, over sanitair en vloeren, tot meubilair en zelfs raamdecoratie. ILB is uitgegroeid tot een merk van tijdloos design en eigentijdse creatieve oplossingen.

Het is onder meer dankzij de expertise van Sherwin Williams dat ILB dit uitdagende project perfect kon realiseren.

 

Toch is het vooral de hoge afwerkingsgraad waarmee de interieurbouwer furore maakt. “Op dat vlak speelt het partnership met Sherwin Williams een ontzettend belangrijke rol”, vertelt zaakvoerder Luc Beullens. “Sowieso zijn de producten van uitstekende kwaliteit. Maar het is vooral de service die een grote meerwaarde betekent. De experts delen namelijk graag hun kennis en staan altijd klaar om de beste oplossing uit te dokteren. Zelfs als het over uitdagende projecten gaat. Zo wilden we een sauna in onze showroom donker inkleuren. Een hele opgave omdat de beits geen invloed mag ondervinden van warmte en vochtigheid. Toch vond Sherwin Williams de perfecte oplossing. Ook voor het afwerken van talrijke hoogglansproducten hebben we de expertise van deze partner als erg waardevol ervaren.”

Sherwin Williams bouwt nog op andere manieren mee aan het succes van ILB, dat een stipte navolging van gemaakte afspraken over budget en prijzen hoog in het vaandel draagt. Iets wat mogelijk is dankzij de stipte leveringen, goede communicatie en correcte facturatie van de fabrikant. “Kortom: dit is een partnership dat we koesteren en dat hopelijk nog lang mag duren.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details