NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Revolutionaire en duurzame afdichtingstechnologie
HMX Facade Pro voor geveltoepassingen en HMX Sanitair Pro voor sanitaire toepassingen.

Revolutionaire en duurzame afdichtingstechnologie

In een continue zoektocht naar innovatieve producten en ecologische verbeteringen, lanceert Soudal HMX, een hoogwaardige afdichtingstechnologie van professionele kwaliteit gebaseerd op crosslinked hydropolymeer. 

Met HMX – Hydro Modified X-linked – brengt Soudal een revolutionaire, hoogwaardige afdichtingstechnologie op de markt die is gebaseerd op crosslinked hydropolymeer. HMX is een afdichtingsoplossing van professionele kwaliteit voor professionele gebruikers. Tijdens het uitharden wordt een polymeernetwerk gevormd dat superieure prestaties biedt qua elasticiteit, hechting en waterbestendigheid. 

HMX combineert de hoogste elasticiteitsklasse (ISO 11600 F 25LM) met een uitstekende hechting op vele ondergronden (beton, metselwerk, metalen, pvc, …), uitstekende waterbestendigheid en gebruik op natuursteen. Andere kenmerken zijn de gemakkelijke verwerking, uitstekende overschilderbaarheid en ongevoeligheid voor schimmels. De technologie is beschikbaar in HMX Facade Pro voor geveltoepassingen en in HMX Sanitair Pro voor sanitaire toepassingen. 

HMX is een afdichtingsoplossing van professionele kwaliteit voor professionele gebruikers.

Bewezen prestaties

De HMX-producten werden getest volgens verschillende normen en onderworpen aan praktische tests om de prestaties van het product in de toepassing te garanderen. De hechting werd uitgebreid getest op veel kritische poreuze en niet-poreuze ondergronden, praktijktesten werden uitgevoerd in buitenomstandigheden, HMX werd ondergedompeld in water en in een kunstmatige klimaatkamer, uv-kamer en zo meer.

Een van de belangrijkste kenmerken van HMX-technologie is dat het duurzamer is dan andere afdichtingstechnologieën, doordat het geen gevaarlijke stoffen als tin, ftalaat, oplosmiddelen en isocyanaten bevat. Verder heeft HMX het EMICODE EC1 PLUS-label, wat betekent dat HMX de best mogelijke oplossing biedt voor een optimale kwaliteit in de lucht binnen, en het BASTA-label.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details