NLFR

Platform over interieur- & exterieurschrijnwerk
Revolutie: tegels en planken voor wanden en vloeren
Op Prowood lichtte deze stand een tipje van de ROXER-sluier.

Revolutie: tegels en planken voor wanden en vloeren

Een volledig nieuwe productgroep verdient een stevige lancering. Vanca zag die kans tijdens Prowood. Met ROXER heeft de specialist in melamine, laminaten en massieve kunststofplaten nu ook vinylvloeren en wandbekleding van de laatste generatie in het programma. ROXER is begin 2022 beschikbaar.

ROXER omvat SPC (stone polymer composite) vinyltegels in steen- en marmerdecors en planken in houtdecors. Met de small, medium of large tegels en planken en de XXL panelen geef je in een handomdraai wanden en vloeren vorm. Extra voordeel: de ROXER vloerpanelen in medium en large zijn al voorzien van een rood ondertapijt. “Dit is de laatste generatie vinyl”, legt Patrick Rommelaere, algemeen directeur bij Vanca, de troeven van ROXER verder uit. “Onze SPC tegels en planken hebben een groot aandeel steenstof, maar liefst 60 tot 70 procent. Dat maakt ze zeer stabiel en vormvast. Zelfs in commerciële projecten, met zwaar beloop, garanderen ze een duurzaam resultaat. Zonder breekwerk. Een tand-en-groefsysteem voor de wanden en een kliksysteem voor de vloeren maken een snelle plaatsing op bestaande vlakken mogelijk.” De slogan ‘Renovation for walls and floors made easy’ zegt genoeg.

Elk interieur heeft een ideale ROXER-match.

Aanvulling op het assortiment

Met een brede waaier aan werkbladen en kunststofplaten is Vanca al gekend op de renovatiemarkt. Met ROXER als nieuwste productengamma versterkt het bedrijf die positie. Patrick: “Vinylvloeren vervangen steeds vaker laminaat. Logisch ook, gezien het grote voordeel van de waterbestendigheid en extreem lange levensduur. De esthetische mogelijkheden zijn bovendien heel ruim. Elk interieur heeft een ideale ROXER-match.” De tegels zijn zeer natuurgetrouw, zoals keramiek. De vloerpanelen hebben een gesynchroniseerde toplaag. Het decor en het reliëf lopen dus gelijk, net als bij echt hout. “We geloven sterk in dit nieuwe product. Onze garantie van 25 jaar op de medium en large uitvoeringen is het beste bewijs.” Je ontdekt ROXER in het Design Center in Gullegem.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details